Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Emirates ξεκινά δεύτερη καθημερινή πτήση στο δρομολόγιο Αθήνα – Ντουμπάι κατά τη θερινή περίοδο
Αεροπορικές εταιρείες

Η Emirates ξεκινά δεύτερη καθημερινή πτήση στο δρομολόγιο Αθήνα – Ντουμπάι κατά τη θερινή περίοδο

Η δεύτερη καθημερινή πτήση θα πραγματοποιείται από 1η Αυγούστου έως 25η Οκτωβρίου 2014 με στόχο την ανταπόκριση της εταιρείας στην αυξημένη ζήτηση.

Η Emirates θα διπλασιάσει προσωρινά τις καθημερινές πτήσεις της στο δρομολόγιο Αθήνα – Ντουμπάι για την περίοδο από 1 Αυγούστου έως 25 Οκτωβρίου 2014 με στόχο να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση.

Η δεύτερη καθημερινή πτήση θα πραγματοποιείται με αεροσκάφος Airbus A330-200 διάταξης δύο κατηγοριών θέσεων, το οποίο διαθέτει 27 καθίσματα στη Διακεκριμένη Θέση και 251 στην Οικονομική Θέση.

Το δεύτερο αεροσκάφος, το οποίο θα πραγματοποιεί την πτήση με κωδικό EK3109/3110, θα αυξήσει προσωρινά τη χωρητικότητα των θέσεων κατά 76%, αυξάνοντας παράλληλα και τη χωρητικότητα για το μεταφερόμενο εμπορευματικό φορτίο κατά 74%.

Σε μια περίοδο κατά την οποία ο εισερχόμενος τουρισμός αναμένεται να συμβάλει σημαντικά στην οικονομία της Ελλάδας, η δεύτερη καθημερινή πτήση για τη θερινή περίοδο, αναμένεται να αυξήσει την κίνηση των επιβατών που ταξιδεύουν για λόγους αναψυχής ή για επαγγελματικούς λόγους προς την Αθήνα, αλλά και όσους ταξιδεύουν προς το Ντουμπάι, αντίστοιχα.

“Από την έναρξη του δρομολογίου Αθήνα – Ντουμπάι τον Ιούνιο του 1996, έχουμε λάβει πολύ θετική ανταπόκριση από Έλληνες πελάτες και εμπορικούς εταίρους στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, ενώ το δρομολόγιο από και προς την Αθήνα συνεχίζει να παρουσιάζει αυξημένο ενδιαφέρον. Η δεύτερη καθημερινή πτήση κατά τη θερινή περίοδο, θα μας βοηθήσει να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση, δίνοντας σε πολύ περισσότερους επιβάτες την ευκαιρία να επισκεφθούν το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι, και μέσω του κόμβου μας, προορισμούς του συνεχώς επεκτεινόμενου δικτύου μας”, δήλωσε ο Jaber Mohamed, διευθυντής της Emirates σε Ελλάδα & Αλβανία. “Η Αθήνα αποτελεί ένα σημαντικό προορισμό για την Emirates, καθώς συμβάλλει στη διατήρηση της μακροχρόνιας σχέσης του τουρισμού και των επιχειρήσεων μεταξύ των ΗΑΕ και της Ελλάδας”, πρόσθεσε ο Jaber Mohamed.

Το αεροσκάφος Airbus A330-200 της Emirates διαθέτει τις πιο ήσυχες καμπίνες σε ώρα λειτουργίας και έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει ιδιωτικότητα και άνεση χώρου. Με διάταξη δύο κατηγοριών θέσεων, το συγκεκριμένο αεροσκάφος διαθέτει 27 ανακλινόμενα καθίσματα-κρεβάτια στη Διακεκριμένη Θέση, ενώ ο θάλαμος επιβατών στην Οικονομική Θέση είναι ειδικά σχεδιασμένος για να προσφέρει περισσότερο χώρο και άνεση στους 251 επιβάτες. Οι πελάτες μπορούν να απολαύσουν τις παγκοσμίου φήμης υπηρεσίες της Emirates από το πολυεθνικό πλήρωμα καμπίνας της. Οι επιβάτες της Διακεκριμένης Θέσης μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε εκατοντάδες κανάλια ψυχαγωγίας του πολυβραβευμένου  συστήματος ψυχαγωγίας εν πτήσει, ice, ενώ οι επιβάτες της Οικονομικής Θέσης μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία ψυχαγωγικών προγραμμάτων, συμπεριλαμβανομένων διεθνών ταινιών, τηλεοπτικών σειρών, μουσικής αλλά και παιχνιδιών. Επιπλέον, θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν φρέσκα και υψηλής γαστρονομίας γεύματα, φτιαγμένα με τοπικά προϊόντα, τα οποία σερβίρονται από τα μέλη του πληρώματος καμπίνας της Emirates.

Η πτήση με κωδικό EK3109 αναχωρεί από το Ντουμπάι στις 16:40 μ.μ. και φτάνει στην Αθήνα στις 20:40 μ.μ. Η πτήση με κωδικό EK3110 αναχωρεί από την Αθήνα στις 23.25 μ.μ. και φτάνει στο Ντουμπάι στις 05:00 π.μ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024