Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways ακύρωσε τις σημερινές της πτήσεις Άμπου Ντάμπι – Κωνσταντινούπολη
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways ακύρωσε τις σημερινές της πτήσεις Άμπου Ντάμπι – Κωνσταντινούπολη

Η αεροπορική εταιρεία παρέχει κάθε αναγκαία βοήθεια στους επιβάτες, οι οποίοι μπορεί να χάσουν τις πτήσεις ανταπόκρισής τους, ως αποτέλεσμα της διακοπής λειτουργίας του αεροδρομίου Ataturk μετά τις χθεσινές εκρήξεις στο αεροδρόμιο.

Οι προγραμματισμένες πτήσεις της Etihad Airways EY097 / 096 μεταξύ του Άμπου Ντάμπι και της Κωνσταντινούπολης έχουν ακυρωθεί για σήμερα, Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016, λόγω της διακοπής της λειτουργίας του αεροδρομίου Ataturk μετά τις εκρήξεις στις 28 Ιουνίου.

Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει τις ακόλουθες επιλογές για τους επιβάτες που έχουν αγοράσει εισιτήρια πριν τις 29, Ιουνίου του 2016 και έχουν κάνει κράτηση για να ταξιδέψουν από και προς την Κωνσταντινούπολη σήμερα, και οι ίδιοι μπορεί να μην θέλουν να τροποποιήσουν τα σχέδια της πτήσης τους:

  • Μία δωρεάν αλλαγή της πτήσης τους για άλλη ημερομηνία πριν από τις 10 Ιουλίου 2016, στην αρχική κατηγορία ναύλου της κράτησης, ή αν η αρχική κατηγορία ναύλου δεν είναι πλέον διαθέσιμη, τότε στην αμέσως επόμενη διαθέσιμη κατηγορία.
  • Για τη συγκεκριμένη περίπτωση έχει αρθεί το τέλος αλλαγής, με την εξαίρεση των επιβατών που έχουν ήδη αναδρομολογηθεί μέσω εναλλακτικού αεροδρομίου και μπορούν πλέον να κάνουν μια επιπλέον αλλαγή από / προς την Κωνσταντινούπολη (ανάλογα με τη διαθεσιμότητα) χωρίς επιπλέον χρέωση.
  • Για μερικώς ή πλήρως αχρησιμοποίητο εισιτήριο, επιτρέπεται δωρεάν αναδρομολόγηση είτε για Αθήνα, Λάρνακα και Κωνσταντινούπολη (αεροδρόμιο Sabiha Gokcen) στην ίδια καμπίνα, με ισχύ έως τις 10 Ιουλίου του 2016.

Η αεροπορική εταιρεία παρέχει κάθε αναγκαία βοήθεια στους επιβάτες, οι οποίοι μπορεί να χάσουν τις πτήσεις ανταπόκρισής τους, ως αποτέλεσμα αυτού του γεγονότος και τους ενημερώνει για τις αλλαγές δρομολογίων.

Οι επιβάτες που επηρεάζονται, καλούνται να επικοινωνήσουν με Contact Centre της Etihad Airways στο +971 (0) 2599 0000 ή να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Etihad Airways στο www.etihad.com για περαιτέρω ενημερώσεις.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024