Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways ανοίγει νέα κεντρικά γραφεία στην Ευρώπη, στο Βερολίνο
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways ανοίγει νέα κεντρικά γραφεία στην Ευρώπη, στο Βερολίνο

Τα νέα ευρωπαϊκά γραφεία της Etihad Airways βρίσκονται στην καρδιά του Βερολίνου, στην ιστορική πλατεία Potsdamer και στεγάζουν τα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ αλλά και τις κοινές υπηρεσίες κρατήσεων και εκδόσεων εισιτηρίων της Etihad Airways με την airberlin.

Η Etihad Airways, ο κρατικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ) εγκαινίασε τα νέα κεντρικά γραφεία της στην Ευρώπη, ενισχύοντας την παρουσία της αεροπορικής εταιρείας στην τοπική γερμανική αγορά και παγιώνοντας την στρατηγική σχέση με την airberlin.

Τα νέα γραφεία βρίσκονται στην καρδιά του Βερολίνου, στην ιστορική πλατεία Potsdamer και στεγάζουν τα τμήματα πωλήσεων και μάρκετινγκ αλλά και τις κοινές υπηρεσίες κρατήσεων και εκδόσεων εισιτηρίων της Etihad Airways με την airberlin.

Tα νέα γραφεία βρίσκονται στην φημισμένη Linkstrasse, στον όγδοο όροφο του χαρακτηριστικού κτιρίου του κορυφαίου αρχιτέκτονα Richard Rogers, γνωστό από το έργο του στο Pompidou Centre στο Παρίσι, στο κτίριο Lloyds και στο Millennium θόλο του Λονδίνου.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων στο Βερολίνο, ο κ. James Hogan, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways δήλωσε σχετικά: “Η Γερμανία αποτελεί μείζονος σημασίας αγορά για το διαρκώς αναπτυσσόμενο δίκτυο επιβατών και εμπορευμάτων. Παρόλο που μεγάλο μέρος της Ευρώπης συνεχίζει να αντιμετωπίζει προκλήσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση του ευρώ, οι πτήσεις από και προς τη Γερμανία έχουν καλή απόδοση για εμάς”.

Ο κ. Hogan συνέχισε λέγοντας πως, τα νέα κεντρικά γραφεία στο Βερολίνο θα ωφελήσουν τις εμπορικές ομάδες τόσο της Etihad Airways όσο και της airberlin, καθώς θα συνεργάζονται ακόμα πιο στενά, με στόχο την απόδοση αξίας και στις δύο αεροπορικές εταιρείες. “Το κέντρο των επιχειρήσεων μας στο Βερολίνο αποτελεί μία απολύτως λογική επιχειρηματική απόφαση μιας και θα βρισκόμαστε κοντά στον στρατηγικό μας συνεργάτη”.  

Ο κ. Joost den Hartog, αντιπρόεδρος της Etihad Airways στην Ευρώπη και ο κ. Philip Lewin, γενικός διευθυντής της Etihad Airways στη Γερμανία, θα ηγηθούν των ομάδων της αεροπορικής στην Ευρώπη και στο νέο γραφείο στο Βερολίνο, αντίστοιχα.  

Στα νέα γραφεία θα απασχολούνται 35 εργαζόμενοι της Etihad Airways εκ των οποίων οι 25 είναι Γερμανοί ενώ οι υπόλοιποι προέρχονται από τα ΗΑΕ, τις Κάτω Χώρες, την Αίγυπτο, την Ινδία, την Ιταλία, το Πακιστάν, το Μαρόκο, το Ηνωμένο Βασίλειο, και την Ελβετία.  

Ο κ. Hogan ολοκλήρωσε λέγοντας: “Το 2013 σηματοδοτεί τον ένατο χρόνο λειτουργίας μας στη Γερμανία, τη μεγαλύτερη ταξιδιωτική αγορά εξωτερικών πτήσεων στην Ευρώπη. Το 2012 μεταφέραμε 47% περισσότερους επιβάτες (530.351) από και προς τη Γερμανία συγκριτικά με το 2011, και αυτό λόγω: των καλύτερων συντελεστών φορτίων από και προς τη Φρανκφούρτη και το Μόναχο, της παρουσίασης του καθημερινού δρομολογίου μας στο Ντίσελντορφ, και της αυξημένης κίνησης από την airberlin”.

Σύμφωνα με τον κ. Hogan, οι πιο δημοφιλείς προορισμοί για τους Γερμανούς επιβάτες αποτελούν το Άμπου Ντάμπι, η Μπανγκόκ, το Σύδνεϋ, η Μελβούρνη, η Σαγκάη και η Κουάλα Λαμπούρ. Σημειώνεται πως αυτό το τρίμηνο προβλέπεται να έχει τη μεγαλύτερη κίνηση από κάθε άλλο τρίμηνο. “Βρισκόμαστε στο δρόμο για να πετύχουμε τους στόχους μας για το 2013 και με τα νέα μας γραφεία δεν υπάρχει αμφιβολία πως ήρθαμε για να μείνουμε σε Ευρώπη και Βερολίνο”.

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, James Hogan, στην είσοδο των νέων κεντρικών γραφείων της αεροπορικής εταιρείας στο Βερολίνο.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024