Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ Etihad Airways αποκάλυψε το πρώτο εργαλείο χαρτογράφησης στο Linkedin
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways αποκάλυψε το πρώτο εργαλείο χαρτογράφησης στο Linkedin

Η πρώτη καμπάνια στη Μέση Ανατολή που χρησιμοποιεί Εφαρμογή Διασυνδέσεων Προγραμματισμού (APIs) του Linkedin καθιστά ευκολότερη την παραγωγικότητα εν ώρα ταξιδιού.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, παρουσίασε πρόσφατα ένα πρωτοποριακό διαδικτυακό εργαλείο που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Linkedin, το μεγαλύτερο δίκτυο για επαγγελματίες παγκοσμίως, με στόχο την εύκολη επικοινωνία με νέες επαφές, τον προγραμματισμό συναντήσεων και την παραγωγικότητα εν ώρα ταξιδιού.

Το εργαλείο “Etihad Mapped-Out” προσφέρει στα μέλη του Linkedin την δυνατότητα αναζήτησης επαφών βάσει γεωγραφικής περιοχής με την παράλληλη εμφάνισή τους στο χάρτη. Έτσι οι επιβάτες που ταξιδεύουν για επαγγελματικούς λόγους μπορούν να συνδέονται με το παγκόσμιο δίκτυο επαφών τους ενόσω ταξιδεύουν.

Τα μέλη του Linkedin μπορούν να αναζητήσουν επαφές βάσει των παρακάτω παραμέτρων:

  • γεωγραφική περιοχή ανά χώρα ή συγκεκριμένη πόλη
  • κλάδοι ενδιαφέροντος, και
  • συνδέσεις πρώτου και δεύτερου επιπέδου

Το αποτέλεσμα της αναζήτησης είναι ένας εξατομικευμένος χάρτης των συνδέσεων κάθε μέλους του Linkedin καταγράφοντας τις επαφές στην περιοχή. Ακόμη, τα μέλη μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα και απευθείας με τις επαφές τους μέσω αποστολής μηνύματος από τη λίστα επαφών.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, εξήγησε: “Η Etihad Airways ως αεροπορική εταιρεία παγκόσμιου βεληνεκούς συνδέει μέρη και ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Το εργαλείο ‘Etihad Mapped-Out’ αποτελεί προέκταση της αποστολής μας αξιοποιώντας τα πλέον των 200 εκατ. μελών του Linkedin.

Το συγκεκριμένο εργαλείο είναι ιδιαιτέρως σημαντικό για τους επιβάτες που βρίσκονται σε επαγγελματικό ταξίδι. Ο επιβάτης, πριν από το ταξίδι, μπορεί να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο για να δει όχι μόνο τις επαφές του που βρίσκονται στην περιοχή που θα μεταβεί αλλά και τις επαφές δεύτερου επιπέδου. Με αυτό τον τρόπο ενισχύεται η δικτύωση με καλύτερα αποτελέσματα και δημιουργούνται περισσότερες ευκαιρίες για τη δημιουργία συνδέσεων σε όλο τον κόσμο.

Αναζητούμε διαρκώς τρόπους για να ενισχύσουμε την εμπειρία των επιβατών μας. Για τους επιβάτες επαγγελματικών ταξιδιών, ο κόσμος μόλις έγινε λίγο πιο μικρός”.

Ο Fredrik Bernsel, διευθυντής Πωλήσεων για τους συνεργάτες του Linkedin των χωρών EMEA και Λατινικής Αμερικής, δήλωσε: “Ένα καλό δίκτυο επαφών αποτελεί βασικό παράγοντα επιχειρηματικής επιτυχίας και αυτή η πρωτοποριακή πρωτοβουλία της Etihad Airways να χρησιμοποιήσει τα APIs του Linkedin δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Etihad Airways ενώ ταξιδεύουν να συνδέονται εύκολα με το δίκτυο τους στο Linkedin, διευκολύνοντας την εκτέλεση εργασιών και την παραγωγικότητα”.

Το εργαλείο της “Etihad Mapped-Out” είναι διαθέσιμο αποκλειστικά για τα μέλη του Linkedin. Επιτρέπει επίσης στα μέλη του να υπερκαλύψουν τους χάρτες δρομολογίων της Etihad Airways, παρουσιάζοντας όλους τους προορισμούς της αεροπορικής εταιρείας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

09/12/2022
08/12/2022
07/12/2022
06/12/2022
05/12/2022
02/12/2022