Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways διακρίθηκε ως η Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς'
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways διακρίθηκε ως η Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς'

Η Etihad Airways επιβραβεύθηκε για την πετυχημένη πορεία της τους τελευταίους 12 μήνες, στην οποία συνέβαλλαν: τα νέα δρομολόγια, η επένδυση σε αεροπλάνα, η συνέπεια των δρομολογίων, το πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών, το δίκτυο των συνεργειών της και η πρωτοπορία της στην αγορά.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, βραβεύτηκε ως η “Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς” στα βραβεία Aviation Business Awards που πραγματοποιήθηκαν για έκτη χρονιά και έλαβαν χώρα στο Ντουμπάι.

Είναι η δεύτερη φορά που η Etihad κερδίζει το βραβείο και ξεπερνά άλλους τρεις αερομεταφορείς χωρών του Κόλπου. Η πρώτη φορά ήταν το 2010.

Η Etihad Airways επιβραβεύθηκε για την πετυχημένη πορεία της τους τελευταίους 12 μήνες, στην οποία συνέβαλλαν: τα νέα δρομολόγια, η επένδυση σε αεροπλάνα, η συνέπεια των δρομολογίων, το πρόγραμμα επιβράβευσης επιβατών, το δίκτυο των συνεργειών της και η πρωτοπορία της στην αγορά.  

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε πως όλοι στην αεροπορική εταιρεία ευχαριστήθηκαν ιδιαιτέρως με την διάκριση. “Η διάκριση της Etihad Airways ως η Αεροπορική Εταιρεία της Χρονιάς είναι το επιστέγασμα των 12 εξαιρετικών μηνών που είχαμε, κατά τη διάρκεια των οποίων ξεπεράσαμε πολλά ρεκόρ.

Είναι η απόδειξη της δύναμης και της επιτυχίας της διεθνούς μας στρατηγικής, του επαγγελματισμού μας και της σκληρής δουλειάς όλων των εργαζομένων καθώς και της μοναδικής ταξιδιωτικής εμπειρίας που προσφέρουμε στους επιβάτες μας”.

Τα βραβεία Aviation Business Awards, που διοργανώνονται από τον εκδοτικό οίκο του περιοδικού ITP Business, χαίρουν ιδιαίτερης εκτιμήσεως και είναι αναγνωρισμένα ως ο ετήσιος εορτασμός των επιτευγμάτων της αεροπορικής βιομηχανίας στη Μ. Ανατολή.

Στη τελετή του 2012 συμπεριλήφθησαν συνολικά 12 κατηγορίες καλύπτοντας τους τομείς αεροπορικών εταιρειών, αεροδρομίων και cargo. Η πενταμελής επιτροπή αποτελούταν από ειδικούς της αεροπορικής βιομηχανίας της Μ. Ανατολής.

Στη φωτογραφία, ο Joseph Champoun, γενικός διευθυντής Πωλήσεων της Etihad Airways δέχεται το βραβείο της “Αεροπορικής Εταιρείας της Χρονιάς” από τον Abdul Khalid Saeed, Πρόεδρο των Τεχνολογιών Αεροπλάνων στο Άμπου Ντάμπι, στα βραβεία ITP Aviation Business Awards.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024