Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways ενισχύει τις πτήσεις προς Σάο Πάολο
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways ενισχύει τις πτήσεις προς Σάο Πάολο

Ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ξεκίνησε την 1η Ιουνίου τρεις απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του Σάο Πάολο, του πρώτου προορισμού της αεροπορικής στη Νότια Αμερική, και του Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των ΗΑΕ.

Η ζήτηση για τις νέες πτήσεις προς Σάο Πάολο της Etihad Airways συνεχίζει να αυξάνεται, καθώς οι επιβάτες επωφελούνται τόσο από τις κορυφαίου επιπέδου υπηρεσίες της αεροπορικής εταιρείας όπως και από τις συνδέσεις των πτήσεων από τον κόμβο στο Άμπου Ντάμπι, όπως δήλωσε σχετικά ο James Hogan, πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways.  

Ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ξεκίνησε την 1η Ιουνίου τρεις απευθείας εβδομαδιαίες πτήσεις μεταξύ του Σάο Πάολο, του πρώτου προορισμού της αεροπορικής στη Νότια Αμερική, και του Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των ΗΑΕ.

Ο κ. Hogan δήλωσε: “Οι υπηρεσίες μας στο Σάο Πάολο παρέχουν την πρώτη απευθείας εναέρια σύνδεση μεταξύ των εμπορικών κέντρων του Σάο Πάολο και του Άμπου Ντάμπι, υποστηρίζοντας την οικονομική ανάπτυξη, τον τουρισμό και τις εμπορευματικές σχέσεις μεταξύ Βραζιλίας και ΗΑΕ.

Οι παρούσες και μελλοντικές κρατήσεις για τις πτήσεις μας αναδεικνύουν την ξεκάθαρη ζήτηση επαγγελματιών και τουριστών για το συγκεκριμένο δρομολόγιο. Οι επιβάτες από Βραζιλία εκτιμούν ιδιαιτέρως και απολαμβάνουν τη ‘ζεστασιά’ και τη φιλοξενία στις πτήσεις της Etihad Airways”.

Η Etihad Airways συνδέει τώρα τους επιβάτες από τη Βραζιλία, μέσω Άμπου Ντάμπι, με δημοφιλείς προορισμούς στον Κόλπο, στη Βόρεια Αφρική, στην Ανατολή αλλά και στην Κίνα, στην Ιαπωνία και στην Ασία.

Ενισχύοντας την φήμη της για σύνδεση των κοινοτήτων όλου του κόσμου, η Etihad Airways θα παρέχει μία ισχυρή σύνδεση για τους Ιάπωνες κατοίκους που μένουν στο Σάο Πάολο, τη μεγαλύτερη κοινότητα εκτός Ιαπωνίας, και ταξιδεύουν προς Τόκιο και Ναγκόγια.      

Η αραβική κοινότητα του Σάο Πάολο ενδυναμώνει τη ζήτηση για το συγκεκριμένο δρομολόγιο, κυρίως από κατοίκους με καταγωγή από Συρία και Λίβανο, που μπορούν πλέον να ταξιδεύουν στα ΗΑΕ, στον Κόλπο και στην Ανατολή με την Etihad Airways.

Οι συνδέσεις σε αυτούς τους προορισμούς που έχουν ισχυρούς πολιτισμικούς και ιστορικούς δεσμούς με τη Βραζιλία, θα ενισχυθούν περαιτέρω από τις 27 Οκτωβρίου 2013, καθώς το δρομολόγιο θα γίνει καθημερινό. Σήμερα το δρομολόγιο εκτελείται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Σάββατο.

Ο Σουλτάνος Rashed Al Kaitoob, πρέσβης των ΗΑΕ στη Βραζιλία, δήλωσε σχετικά: “Οι απευθείας πτήσεις της Etihad Airways θα δημιουργήσουν νέες ευκαιρίες για ανάπτυξη και πρόοδο των κυβερνητικών, εμπορικών και τουριστικών σχέσεων των δύο χωρών.

Η Βραζιλία είναι μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες οικονομίες του κόσμου προσφέροντας ένα εύρος ευκαιριών για το εμπόριο και τις επενδύσεις. Είναι ο 17ος μεγαλύτερος εμπορικός συνεργάτης των ΗΑΕ και το διμερές εμπόριο μεταξύ των δύο χωρών εκτιμάται στα 2,85 δισ. δολ., ενώ και οι δύο κυβερνήσεις ελπίζουν να αυξηθεί στα 10 δισ. δολ. εντός των επόμενων 5 ετών”.

Η Joao de Mendonca Lima Neto, πρέσβης της Βραζιλίας στα ΗΑΕ, δήλωσε: “Η κυβέρνηση της Βραζιλίας καλωσορίζει την απόφαση της Etihad Airways για απευθείας πτήσεις μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Σάο Πάολο. Η πρωτοβουλία αυτή θα ενισχύσει τις διμερείς σχέσεις συνεισφέροντας στην προώθηση του εμπορίου, των επενδύσεων και του τουρισμού.

Τα ΗΑΕ έχουν μία ακμάζουσα, ταχέως διαφοροποιήσιμη οικονομία, προσφέροντας ένα πλούτο ευκαιριών για το εμπόριο και τις επενδύσεις που δεν μπορεί να μείνει απαρατήρητη από τους Βραζιλιάνους επιχειρηματίες. Επιπλέον, η στρατηγική γεωγραφική θέση των ΗΑΕ ανάμεσα σε Ασία, Ευρώπη και Αφρική και η συμπαγής και σύγχρονη υποδομή τους αποτελούν μία πύλη ζωτικής σημασίας στις χώρες αυτών των ηπείρων.

Σχετικά με τον τουρισμό, οι Βραζιλιάνοι θα βρουν στα ΗΑΕ και συγκεκριμένα στο Άμπου Ντάμπι, ξενοδοχεία Α’ κατηγορίας, εστιατόρια, εμπορικά κέντρα και θα απολαύσουν στον ελεύθερο χρόνο τους με μοναδικές δραστηριότητες”.

Η Etihad Airways πραγματοποιεί το δρομολόγιο Άμπου Ντάμπι – Σάο Πάολο με το αεροσκάφος Airbus A340-500, με 240 διαθέσιμες θέσεις στις τρεις ευρύχωρες καμπίνες: 12 στη Diamond First, 28 την Pearl Business και 200 την Coral Economy.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024