Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways κερδίζει το βραβείο για την Καλύτερη Καμπίνα Α' Θέσης' στα Travel Awards της Κίνας
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways κερδίζει το βραβείο για την Καλύτερη Καμπίνα Α' Θέσης' στα Travel Awards της Κίνας

Το βραβείο για την 'Καμπίνα Καλύτερης Θέσης' έρχεται ως συνέχεια της επιβράβευσης της αεροπορικής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην κατηγορία Πρώτης Θέσης των Skytrax World Airline Awards που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, συνεχίζει τις νίκες και αυτή τη φορά βραβεύτηκε για την “Καλύτερη Καμπίνα Πρώτης Θέσης” στα Travel Awards 2013 της Κίνας.

Η νίκη αυτή επιβεβαιώνει την δέσμευση της Etihad Airways για παροχή μοναδικής ποιότητας υπηρεσιών στην πολυτελή καμπίνα Πρώτης Θέσης Diamond.

Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, James Hogan, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι που κερδίσαμε το βραβείο Ταξιδιών και Ψυχαγωγίας της Κίνας για την Καλύτερη Καμπίνα Πρώτης Θέσης στον κόσμο.

Η νίκη αυτή έρχεται ως επιστέγασμα ενός χρόνου αναγνώρισης για την αεροπορική εταιρεία και ειδικότερα για την Πρώτη Θέση Diamond, και αποτελεί μία σημαντική επιβράβευση της σκληρής δουλειάς και της αφοσίωσης των εργαζομένων που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και που καθημερινά ξεπερνούν τον εαυτό τους για να παρέχουν μία εξαιρετική εμπειρία στους επιβάτες μας”.

Το βραβείο για την “Καμπίνα Καλύτερης Θέσης” έρχεται ως συνέχεια της επιβράβευσης της αεροπορικής των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην κατηγορία Πρώτης Θέσης των Skytrax World Airline Awards που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Ιούνιο και περιλάμβανε τα βραβεία: “Καλύτερη Πρώτη Θέση”, “Καλύτερες Θέσεις Πρώτης Θέσης” και “Καλύτερο Catering Πρώτης Θέσης” – για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Στα φετινά Skytrax World Airline Awards η Etihad Airways κατέκτησε για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά το βραβείο για την “Καλύτερη Πρώτη Θέση στον Κόσμο”.

Το βραβείο των Travel Awards της Κίνας θα τοποθετηθεί δίπλα στις άλλες διακρίσεις της αεροπορικής για την Πρώτη Θέση το 2013, όπως: “Κορυφαία Πρώτη Θέση” στα World Travel Awards, και “Κορυφαία Αεροπορική Εταιρεία Μέσης Ανατολής” στα World Travel Awards Middle East, που πραγματοποιήθηκαν τον Μάιο 2013 και τον Δεκέμβριο 2013 αντίστοιχα.

Τα ετήσια Travel Awards συνπαρουσιάζονται από το περιοδικό “Travel & Leisure” της Κίνας, το περιοδικό “Travel & Leisure Golf” και την επίσημη ιστοσελίδα Travel & Leisure. Το περιοδικό Travel & Leisure και οι σχετικοί τίτλοι είναι από τους πιο δημοφιλείς τίτλους ταξιδιών στην Κίνα.

Στη φωτογραφία, ο γενικός διευθυντής της Etihad Airways στην Κίνα, Remco Althuis, δέχεται το βραβείο για την “Καλύτερη Καμπίνα Πρώτης Θέσης” από την Xiao Yang, αρχισυντάκτρια του περιοδικού “Travel & Leisure” κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στο Πεκίνο.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024