Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways λανσάρει τις νέες 'Επιλογές Ναύλων'
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways λανσάρει τις νέες 'Επιλογές Ναύλων'

Γενική ιδέα των νέων ναύλων είναι το να προσφέρει στους επισκέπτες επιλογές δίκαιες και με διαφάνεια. Αλλαγές στο επιτρεπόμενο όριο αποσκευών στις περισσότερες αγορές: αντί υπολογισμού σε κιλά, υπολογισμός ανά κομμάτι.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, θα εφαρμόσει μια νέα διάρθρωση των ναύλων από τις 14 Σεπτεμβρίου 2015 που θα παρέχουν περισσότερες επιλογές και σαφήνεια κατά την κράτηση των πτήσεων.

Συνολικά οκτώ νέες “Επιλογές Ναύλων” θα εισαχθούν και θα επιτρέπουν στους ταξιδιώτες να προσαρμόζουν τις κρατήσεις τους σύμφωνα με τις προσωπικές τους ανάγκες. Οι “Επιλογές Ναύλων” είναι ξεκάθαρες και διαφέρουν ως προς το επιτρεπόμενο όριο αποσκευών, την ευελιξία και συμπεριλαμβανόμενες παροχές που σε άλλη περίπτωση θα έπρεπε να αγοραστούν ξεχωριστά. Επιπλέον, μια προσαρμοσμένη πολιτική για τις αποσκευές θα προσφέρει στους επισκέπτες μια πιο τυποποιημένη δομή επιτρεπόμενου βάρους αποσκευών σε όλο το δίκτυο συνεργατών της Etihad Airways, ενώ επίσης θα υπάρξει μείωση της τιμής για την χρέωση επιπλέον αποσκευών στις περισσότερες διαδρομές.

Όλες οι κρατήσεις εισιτηρίων από τις 14 Σεπτεμβρίου 2015 θα χωριστούν σε διακριτές επιλογές ναύλου. Η δομή της Οικονομικής Θέσης περιλαμβάνει τις διαβαθμίσεις Economy Breaking Deals, Economy Saver, Economy Value και Economy Freedom. Η Διακεκριμένη Θέση περιλαμβάνει τα Business Breaking Deals, Business Saver και Business Freedom, ενώ η Πρώτη Θέση θα έχει μόνο μία επιλογή, αυτή του “Ελεύθερου Οικογενειακού” ναύλου.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Σε τελική ανάλυση, πρόκειται για την παροχή επιλογών. Στις περισσότερες βιομηχανίες, υπάρχει μια τάση προς αυτή την κατεύθυνση, επιτρέποντας στους πελάτες να προσαρμόζουν τις ανάγκες τους σύμφωνα με την εμπειρία που θέλουν να έχουν, και η δική μας νοοτροπία δεν είναι διαφορετική. Όταν πρόκειται για την κράτηση πτήσεων, όλες οι ανάγκες δεν είναι ίδιες. Ορισμένοι πελάτες θέλουν να ταξιδέψουν χωρίς πολλές αποσκευές και με συγκεκριμένο προϋπολογισμό, ενώ άλλοι θέλουν να είναι σε θέση να παίρνουν αποφάσεις τελευταίας στιγμής για το ταξίδι τους, να μεταφέρουν επιπλέον αποσκευές ή να κερδίζουν περισσότερα μίλια. Για παράδειγμα, αν ένας πελάτης θέλει περισσότερη ευελιξία, περισσότερες αποσκευές, και προτεραιότητα στο check-in, μπορεί να επιλέξει την επιλογή του ναύλου εισιτηρίου ‘Economy Freedom'”.

Μια νέα πολιτική αποσκευών έχει επίσης ανακοινωθεί για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις ατομικές ανάγκες του πελάτη και για την καλύτερη ευθυγράμμιση της Etihad Airways με άλλες συνεργαζόμενες εταιρείες της Etihad Airways Partner.

Ως μέρος αυτής της αλλαγής πολιτικής, το κόστος των επιπλέον αποσκευών θα μειωθεί δραματικά για την πλειονότητα των ναύλων. Σε ορισμένες διαδρομές, το κόστος για την αγορά μιας επιπλέον αποσκευής 23 κιλά θα μειωθεί έως και 90%, με περαιτέρω μείωση έως και 30%, αν προ-αγοραστεί άμεσα μέσω της Etihad Airways μέχρι και 24 ώρες πριν από το ταξίδι. Η νέα πολιτική για τις αποσκευές θα τεθεί επίσης σε ισχύ για κρατήσεις από ή μετά τις 14 Σεπτεμβρίου.

Η νέα ευέλικτη δομή των ναύλων θα είναι διαθέσιμη μέσω όλων των καναλιών κράτησης της Etihad Airways, συμπεριλαμβανομένης της ιστοσελίδας της (etihad.com), τα καταστήματα λιανικής πώλησης, τα contact centers, καθώς και τα ταξιδιωτικά γραφεία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024