Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways παραλαμβάνει σημαντικό βραβείο από το περιοδικό Air Transport World
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways παραλαμβάνει σημαντικό βραβείο από το περιοδικό Air Transport World

Το βραβείο 'Ηγετικής Θέσης στην Αεροπορική Αγορά' αναγνωρίζει τόσο την επιτυχία της Etihad Airways στη λειτουργία μίας εμπορικά επικεντρωμένης και κερδοφόρας επιχείρησης για το 2013 όσο και τις καινοτόμες στρατηγικές της που έχουν αποδειχθεί πως αλλάζουν το "παιχνίδι" για τον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών.

Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, James Hogan, αποδέχθηκε το αναγνωρισμένο βραβείο “Ηγετικής Θέσης στην Αεροπορική Αγορά” κατά τη διάρκεια της 40ης εκδήλωσης απονομής των ετησίων βραβείων “Επιτευγμάτων της Αεροπορικής Βιομηχανίας”  που πραγματοποίησε το περιοδικό Air Transport World στη Σιγκαπούρη.

Η αρχισυντάκτρια του περιοδικού, Karen Walker, απένειμε το βραβείο στον κ. Hogan κατά τη διάρκεια επίσημου δείπνου που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Pan Pacific Singapore.

Ο κ. Hogan δήλωσε: “Τα παγκόσμια βραβεία Air Transport είναι τα μοναδικά βραβεία που μπορούν να σταθούν μόνα τους ως ένα πραγματικό έμβλημα υπεροχής. Σε κάθε κατηγορία γνωρίζουμε πως ανταγωνιζόμαστε τους καλύτερους του κόσμου και πως θα κριθούμε από μία επιτροπή με απαράμιλλη ειδικότητα στο χώρο.

Για το λόγο αυτό είμαστε πολύ περήφανοι για το βραβείο ‘Ηγετικής θέσης στην Αεροπορική Αγορά’ της 40ης απονομής των βραβείων και είμαι ιδιαιτέρως χαρούμενος που λαμβάνω αυτό το βραβείο εκ μέρους των 17.600 εργαζομένων μας σε όλο τον κόσμο”.  

Το βραβείο “Ηγετικής Θέσης στην Αεροπορική Αγορά” αναγνωρίζει τόσο την επιτυχία της Etihad Airways στη λειτουργία μίας εμπορικά επικεντρωμένης και κερδοφόρας επιχείρησης για το 2013 όσο και τις καινοτόμες στρατηγικές της που έχουν αποδειχθεί πως αλλάζουν το “παιχνίδι” για τον κλάδο των αεροπορικών εταιρειών.   

Το πρόγραμμα των βραβείων “Επιτευγμάτων της Αεροπορικής Βιομηχανίας”, με έδρα τις ΗΠΑ, δημιουργήθηκε το 1974 για να αναγνωρίσει την υπεροχή σε ένα ευρύ τομέα αεροπορικών επιχειρήσεων και θεωρείται ως το πλέον περιζήτητο του κλάδου.

Ο James Hogan παρευρέθηκε στη Σιγκαπούρη για την 40η ετήσια εκδήλωση των βραβείων “Επιτευγμάτων της Αεροπορικής Βιομηχανίας”, αλλά και για μία σειρά εορτασμών για τον έβδομο χρόνο λειτουργίας της Etihad Airways στη χώρα. Το πρόγραμμα περιελάμβανε VIP κοκτέιλ πάρτυ στο ξενοδοχείο The Ritz-Carlton Millenia Singapore με καλεσμένους διπλωμάτες, τοπικούς συνεργάτες, και αντιπροσώπους από τα ΜΜΕ της Σιγκαπούρης.

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, James Hogan, λαμβάνει το βραβείο “Ηγετικής Θέσης στην Αεροπορική Αγορά” από την αρχισυντάκτρια του περιοδικού ATW, Karen Walker, κατά τη διάρκεια της τελετής βράβευσης στη Σιγκαπούρη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024