Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΗ Etihad Airways παρουσίασε το νέο Premium Lounge της στο Αεροδρόμιο JFK Νέας Υόρκης
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways παρουσίασε το νέο Premium Lounge της στο Αεροδρόμιο JFK Νέας Υόρκης

Η προσθήκη του Διεθνούς Αερολιμένα John F. Kennedy (JFK) στα διαθέσιμα lounges της εταιρείας σε όλο τον κόσμο αποτελεί μέρος του στρατηγικού σχεδίου ανάπτυξης των χώρων αναμονής της αεροπορικής εταιρείας και σηματοδοτεί τη δημιουργία ενός δεύτερου lounge από την Etihad Airways στις ΗΠΑ μετά την Ουάσιγκτον, στο Διεθνές Αεροδρόμιο Dulles.

Ο James Hogan, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Etihad Airways, του εθνικού αερομεταφορέα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), παρουσίασε τα Lounge της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης της εταιρείας στο Διεθνές Αεροδρόμιο JFK. Το νέο lounge είναι το δεύτερο στις Ηνωμένες Πολιτείες που περιλαμβάνεται στα premium lounges της εταιρείας σε όλο τον κόσμο για τους επισκέπτες.

Σε βολική τοποθεσία κοντά στην περιοχή της πύλης, μετά το σημείο ελέγχου ασφαλείας στο Terminal 4 του JFK, το νέο lounge προσφέρει στους επισκέπτες ένα μοναδικό ταξιδιωτικό περιβάλλον που ανταποκρίνεται στον μοντέρνο χαρακτήρα του Αμπού Ντάμπι του εικοστού πρώτου αιώνα και ενσωματώνει τα υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας και άνεσης για απαιτητικούς ταξιδιώτες που έχουν συνηθίσει να ταξιδεύουν με κοσμοπολίτικο αέρα.

Ο James Hogan δήλωσε: “Η παρουσίαση των νέων Lounges της Πρώτης και Διακεκριμένης Θέσης της Etihad Airways στο διεθνές αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης JFK ενισχύει τη δέσμευσή μας να επενδύουμε στην ταξιδιωτική εμπειρία και να παρέχουμε στους πελάτες μας τα υψηλότερα επίπεδα άνεσης, πολυτέλειας και παγκόσμιας κλάσης φιλοξενία σε κάθε σημείο της διαδρομής του ταξιδιού τους, στο έδαφος αλλά και στον αέρα”.

Το νέο lounge της αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο JFK – το οποίο ενισχύει τις παγκόσμιες εγκαταστάσεις χώρων αναμονής στο Άμπου Ντάμπι, τη Φρανκφούρτη, το Heathrow στο Λονδίνο, το Μάντσεστερ, το Δουβλίνο, το Παρίσι, το Σίδνεϊ και την Ουάσιγκτον, DC – έχει σχεδιαστεί σύμφωνα με τις “Όψεις του Άμπου Ντάμπι” και προσφέρει αποκλειστικά στους επισκέπτες της Etihad Airways μια σειρά από μοναδικές στιγμές ανακάλυψης και χαλάρωσης σε όλο το χώρο. Το lounge που είναι διακοσμημένο με τη γεωμετρική σχεδιαστική φιλοσοφία της μάρκας και χρησιμοποιεί μια παλέτα χρωμάτων που αντανακλά τις διαφορετικές αποχρώσεις του τοπίου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, από την πιο σκούρα άμμο της ερήμου Λίβα έως τα πιο ανοιχτά χρώματα που συναντιούνται στα Βόρεια Εμιράτα, σχεδιάστηκε από την αρχιτεκτονική εταιρία Gensler στο Σικάγο και την εταιρεία συμβούλων Landor Associates. Η παρουσίαση του νέου lounge στο αεροδρόμιο JFK επεκτείνει τα στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης των χώρων αναμονής της αεροπορικής εταιρείας.

Οι παροχές στο lounge του JFK περιλαμβάνουν ένα γλυπτό που χρησιμοποιείται ως μπαρ και ένα σαλόνι με μία μεγάλη λίστα και κατά παραγγελία cocktails και mocktails που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία συμβούλων ποτών με έδρα το Λονδίνο, Fluid Movement – υποστηρίζοντας τη δέσμευση της Etihad στην καινοτόμα μαγειρική και τα παγκόσμιας κλάσης τρόφιμα και ποτά. Στην τραπεζαρία του lounge, οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν γεύματα από τον μπουφέ ή à la carte.

Το lounge είναι εξοπλισμένο με έπιπλα από τον οίκο Boss και προσφέρει μια σειρά από διαφορετικά στυλ καθισμάτων σε όλα τα καθιστικά εντός του lounge. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν πολυτελείς τουαλέτες με ντους και αποδυτήρια, νιπτήρες για άνδρες και γυναίκες, χώρους προσευχής, μία βιβλιοθήκη και χώρο φύλαξης αποσκευών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024