Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Etihad Airways υπέγραψε Συμφωνία Κοινού Κωδικού με την China Eastern Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Η Etihad Airways υπέγραψε Συμφωνία Κοινού Κωδικού με την China Eastern Airlines

Η China Eastern Airlines θα τοποθετήσει τον κωδικό "MU" στις πτήσεις της Etihad Airways μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Σανγκάης. Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν σχέδια για επέκταση της συνεργασίας τους σε διαδοχικές φάσεις.

H Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, υπέγραψε συμφωνία κοινού κωδικού με την China Eastern Airlines. Η νέα συμφωνία αποτελεί την 37η της Etihad Airways και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του ολοκληρωμένου Μνημονίου Συμφωνίας που υπεγράφη με την China Eastern Airlines τον Μάρτιο του 2012. Οι δύο αεροπορικές εταιρείες έχουν τη βάση τους στο Άμπου Ντάμπι και στη Σανγκάη, αντίστοιχα.

Ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, James Hogan, εξέφρασε την εκτίμησή του προς τους κυβερνητικούς ρυθμιστές που ενέκριναν τη νέα συμφωνία.

“Η συμφωνία κοινού κωδικού με την China Eastern Airlines είναι μία συμφωνία αμοιβαίου οφέλους τόσο για τις δύο αεροπορικές εταιρείες όσο και για τους επιβάτες των παγκόσμιων δικτύων μας. Με αυτή τη συμφωνία, τα δίκτυά μας αναπτύσσονται με βιώσιμους και ωφέλιμους ρυθμούς προσφέροντας στους πελάτες μας περισσότερες επιλογές προορισμών, δρομολογίων και αμοιβαίων οφελών”.

Ο Liu Shaoyong, πρόεδρος της China Eastern Airlines, δήλωσε: “Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι στην China Eastern και εκτιμούμε τη συνεργασία μας με την Etihad Airways. Η υπογραφή της συμφωνίας κοινού κωδικού έχει ιδιαίτερη σημασία και θα επεκτείνει τη συνεργασία μας σε τομείς που θα ωφελήσουν τους κοινούς μας επιβάτες”.

Σε πρώτο στάδιο, η China Eastern Airlines θα τοποθετήσει τον κωδικό “MU” στις πτήσεις της Etihad Airways μεταξύ Άμπου Ντάμπι και Σανγκάης. Οι αεροπορικές εταιρείες έχουν σχέδια για επέκταση της συνεργασίας τους σε διαδοχικές φάσεις. Για παράδειγμα, η China Eastern θα τοποθετήσει τον κωδικό “MU” σε πτήσεις της Etihad Airways για προορισμούς που δε βρίσκονται στο δίκτυό της, ενώ η Etihad Airways σκοπεύει να τοποθετήσει τον κωδικό της σε εγχώριες πτήσεις της China Eastern εκτός Σανγκάης. Οι δύο αεροπορικές εταιρείες σκοπεύουν κατά τη διάρκεια του τέταρτου τριμήνου 2012, να προσφέρουν αμοιβαία, άμεσα οφέλη στο πλαίσιο των προγραμμάτων τακτικών επιβατών, Etihad Guest και Eastern Miles.

Στη φωτογραφία, ο πρόεδρος και γενικός διευθυντής της Etihad Airways, James Hogan και ο πρόεδρος της China Eastern Airlines, Liu Shaoyong, προεδρεύουν κατά τη διάρκεια της υπογραφής του Μνημονίου Συμφωνίας, παρουσία του Kevin Knight, Διευθυντή Στρατηγικής και Προγραμματισμού της Etihad Airways και του Dong Bo, διευθυντή Μάρκετινγκ της China Eastern Airlines, πλαισιωμένοι από το πλήρωμα των δύο αεροπορικών εταιρειών.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024