Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ LOT Πολωνικές Αερογραμμές ξεκινά τη διάθεση online πληρωμών μέσω PayPal
Αεροπορικές εταιρείες

Η LOT Πολωνικές Αερογραμμές ξεκινά τη διάθεση online πληρωμών μέσω PayPal

Οι επιβάτες που θα αγοράσουν εισιτήρια της LOT πριν από τις 27 Δεκεμβρίου 2013 για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014, και θα πραγματοποιήσουν την πληρωμή μέσω PayPal, θα λάβουν έκπτωση 5%.

H PayPal, ηγετικό σύστημα online πληρωμών παγκοσμίως, υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με τη LOT Πολωνικές Αερογραμμές. Χάρη σε αυτήν τη συνεργασία, οι επιβάτες της πολωνικής αεροπορικής εταιρείας, θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν ασφαλείς και γρήγορες online πληρωμές από ολόκληρο σχεδόν τον κόσμο με οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη με το internet. Οι επιβάτες που θα αγοράσουν εισιτήρια της LOT πριν από τις 27 Δεκεμβρίου 2013 για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014, και θα πραγματοποιήσουν την πληρωμή μέσω PayPal, θα λάβουν έκπτωση 5%.

Η LOT Πολωνικές Αερογραμμές είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία στην περιφέρεια Κεντρικής – Ανατολικής Ευρώπης που λανσάρει πληρωμές μέσω PayPal. Χάρη σε αυτήν τη συνεργασία, η αεροπορική εταιρεία της Πολωνίας αποκτά κανάλι πρόσβασης σε 137 εκατ. χρήστες της PayPal παγκοσμίως, προσφέροντας αεροπορική σύνδεση με 60 προορισμούς στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αμερική και την Ασία. Όσοι πραγματοποιήσουν πληρωμή μέσω του website lot.com που ενσωματώνει τη λύση της PayPal, θα έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν τα αεροπορικά τους εισιτήρια σε πολλαπλά νομίσματα, από τις 193 χώρες που λειτουργεί η PayPal. Σήμερα διατίθενται 11 εθνικά νομίσματα στο lot.com: Ευρώ, δολάρια ΗΠΑ και Καναδά, ελβετικά φράγκα, βρετανικές λίρες, κορώνες Τσεχίας, κορώνες Σουηδίας, Νορβηγίας και Δανίας, φιορίνια Ουγγαρίας και ζλότι Πολωνίας.

Η νέα μέθοδος πληρωμής είναι διαθέσιμη τόσο μέσω του παραδοσιακού όσο και μέσω του mobile website της αεροπορικής εταιρείας, καθώς επίσης και μέσω της κινητής εφαρμογής της LOT. Οι καταναλωτές αποκτούν πρόσβαση σε καινοτόμες και ασφαλείς μεθόδους πληρωμής μαζί με τις υπηρεσίες wallet management της PayPal, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε PCs, tablets και smartphones που συνδέονται με το Internet. Επιπλέον, οι πληρωμές μέσω PayPal επιτρέπουν στους καταναλωτές να συγκεντρώσουν πόντους στο πρόγραμμα bonus Miles&More.

Ειδικά κατά την περίοδο των εορτών και των καλοκαιρινών διακοπών, η δυνατότητα ασφαλών και γρήγορων συναλλαγών είναι κρίσιμης σημασίας. Σύμφωνα με έρευνα που διενήργησε η PayPal, το 81% των ερωτηθέντων επιθυμεί να πραγματοποιήσει τις χριστουγεννιάτικες αγορές του online.

Επιπλέον, για τα 19 εκατ. Πολωνών που ζουν μακριά από τη χώρα τους, καθώς επίσης και για τους συγγενείς και φίλους τους που σχεδιάζουν να πετάξουν με τη LOT, η χρήση του PayPal στο σύστημα κρατήσεων της lot.com είναι η απάντηση για τις ανάγκες τους και τις συνήθειές τους που αφορούν στην αξιοποίηση σύγχρονων μεθόδων πληρωμής.

“Δίνουμε μεγάλη έμφαση στις τεχνολογικές λύσεις που απλοποιούν την πρόσβαση στις παροχές των πτήσεων της LOT. Mέσω της συνεργασίας μας με την PayPal, όσοι ταξιδεύουν αποκτούν επιπλέον δυνατότητες εύκολης, γρήγορης και ασφαλούς υπηρεσίας πληρωμής. Το website lot.com επιτρέπει τώρα στους ταξιδιώτες να ακολουθήσουν όλα τα βήματα που χρειάζεται για να σχεδιάσουν το ταξίδι τους, με έναν εύκολο τρόπο- από την αναζήτηση της κατάλληλης πτήσης μέχρι την κράτηση εισιτηρίου και την πληρωμή σε επιλεγμένα νομίσματα”, δήλωσε ο Dariusz Pietrzak, Executive Commercial Officer της LOT Πολωνικές Αερογραμμές.

O Damien Perillat, Managing Director Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης της PayPal, πρόσθεσε: “Είμαστε ικανοποιημένοι που μπορούμε να συνεργαστούμε με τη LOT Πολωνικές Αερογραμμές, διευκολύνοντας τους καταναλωτές να οργανώσουν το ταξίδι τους σε πλήθος προορισμών σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσω επίσης smartphone ή tablet. Από έρευνες γνωρίζουμε ότι σήμερα περισσότερο από το 50% των χρηστών Internet στην Πολωνία πραγματοποιούν online αγορές που σχετίζονται με τα ταξίδια. Η δυνατότητα να συνεργαστούμε με τον μεγαλύτερο και γηραιότερο αερομεταφορέα της Πολωνίας είναι μία μεγάλη ικανοποίηση και η φυσική κατεύθυνση της ανάπτυξης για εμάς, ενώ για τους επιβάτες μεταφράζεται σε μεγαλύτερη ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια”.

Η λειτουργία της PayPal στο lot.com είναι ήδη διαθέσιμη για τους καταναλωτές, τόσο στο παραδοσιακό όσο και στο mobile website της εταιρείας. Όσοι πραγματοποιήσουν αγορά εισιτηρίου πριν τις 27 Δεκεμβρίου 2013 για πτήσεις που θα πραγματοποιηθούν από την 1η Ιανουαρίου μέχρι τις 31 Μαρτίου 2014 και πληρώσουν μέσω PayPal, θα λάβουν ειδική έκπτωση 5%.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024