Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Lufthansa αποκαλύπτει τη νέα Business Class στο Boeing 777-9
Αεροπορικές εταιρείες

Η Lufthansa αποκαλύπτει τη νέα Business Class στο Boeing 777-9

Η νέα Business Class θα είναι διαθέσιμη για πρώτη φορά στο Boeing 777-9. Από το 2020, οι επιβάτες της Lufthansa θα απολαμβάνουν ακόμη περισσότερη ιδιωτικότητα και καινοτόμες υπηρεσίες για καλύτερο ύπνο πάνω από τα σύννεφα. Στις αρχές του 2018, η υπάρχουσα Business Class θα αναβαθμιστεί και θα προσφέρει στρώματα, καινούρια παπλώματα και πιτζάμες για τον ύπνο.

Η Lufthansa παρουσίασε το concept της ολοκαίνουριας Business Class αποκαλύπτοντας ένα από τα πιο καλά κρυμμένα μυστικά της. Από το 2020, η νέα Business Class θα είναι διαθέσιμη σε όλα τα τακτικά δρομολόγια στο Boeing 777-9. Το νέο κάθισμα που δημιουργήθηκε με στόχο τον καλύτερο ύπνο πάνω από τα σύννεφα, είναι το κλειδί του κορυφαίου επιπέδου άνεσης της καμπίνας. Οι επιβάτες της Lufthansa μπορούν να περιμένουν κρεβάτια μήκους έως 220 cm (86,6 ίντσες), αλλά και άνετα καθίσματα που εξασφαλίζουν ήρεμο και ξεκούραστο ύπνο. Η κατασκευή της πλάτης του νέου καθίσματος καθιστά εφικτή τη βύθιση του ώμου σας όταν ξαπλώνετε στο πλάι. Αυτό το καινοτόμο χαρακτηριστικό διατηρεί την σπονδυλική στήλη ευθεία και βοηθά εκείνους που συνηθίζουν να κοιμούνται στο πλάι να απολαμβάνουν έναν ξεκούραστο και χαλαρωτικό ύπνο.

Το ολοκαίνουριο κάθισμα της Business Class της Lufthansa σχεδιάστηκε αποκλειστικά για τη γερμανική αεροπορική εταιρεία σε συνεργασία με τους επιβάτες της. Περισσότεροι από 500 επιβάτες συμμετείχαν στην έρευνα κατά τη διάρκεια των φάσεων ανάπτυξης.

Η προστασία της ιδιωτικότητας και η άνεση στον ύπνο είναι δύο από τις σημαντικότερες ανάγκες των επιβατών στις διηπειρωτικές πτήσεις – και οι δύο καλύπτονται απόλυτα με τη νέα Business Class.

Η ολοκαίνουρια, υπερσύγχρονη Business Class της Lufthansa δημιουργεί διεθνώς ένα νέο σημείο αναφοράς. Προσφέρει στους επιβάτες μας μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία”, σημειώνει ο Harry Hohmeister, Member of the Executive Board της Deutsche Lufthansa AG. “Εκσυγχρονίζουμε τη Lufthansa βελτιώνοντας σταθερά και συνεχώς τη γκάμα των premium προϊόντων μας. Επιθυμώντας να προσφέρουμε την τέλεια ταξιδιωτική εμπειρία, εστιάζουμε πάντα στις επιθυμίες των επιβατών μας και στις ιδιαίτερες ανάγκες τους. Η νέα Business Class αναδεικνύει τη μοναδική ικανότητα της Lufthansa να προάγει την καινοτομία”.

Σε σύγκριση με τους προκατόχους του, το Boeing 777-9 διαθέτει πολύ μεγαλύτερη καμπίνα. Στη νέα Business Class, ο χώρος αυτός χρησιμοποιείται για τη μεγαλύτερη άνεση των επιβατών. Για παράδειγμα, με τη νέα διάταξη των καθισμάτων, όλοι οι επιβάτες στη νέα Business Class θα έχουν άμεση πρόσβαση στο διάδρομο. Οι νέες θέσεις παρέχουν επίσης σημαντικά αυξημένο προσωπικό χώρο σε κάθε επιβάτη, περισσότερη ιδιωτικότητα, μεγαλύτερους χώρους αποθήκευσης και μεγαλύτερες επίπεδες επιφάνειες. Ανάλογα με τις προσωπικές τους ανάγκες, οι ταξιδιώτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε θέσεις με διαφορετική διαρρύθμιση του χώρου. Για παράδειγμα, μπορούν να επιλέξουν θέση με κρεβάτι μεγαλύτερου μήκους ή εναλλακτικά θέση με διπλάσιο χώρο γραφείου. Η νέα, κορυφαία Business Class της Lufthansa προσφέρει στους επιβάτες που ταξιδεύουν είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για λόγους αναψυχής μια ασύγκριτα πολυτελή, άνετη και χαλαρωτική πτήση.

Η νέα Business Class θέτει επίσης και νέα τεχνολογικά πρότυπα. Χάρη στις ψηφιακές διεπαφές χρήστη, όλες οι λειτουργίες του καθίσματος, καθώς και το σύστημα ψυχαγωγίας εν πτήσει ελέγχονται πλήρως από την προσωπική συσκευή του επιβάτη. Τα smartphones και τα tablets μπορούν να φορτιστούν στο κάθισμα μέσω ασύρματης τεχνολογίας, ενώ μελλοντικά, οι επιβάτες θα μπορούν να παρακολουθούν τις ταινίες του εμπλουτισμένου προγράμματος ψυχαγωγίας σε πολύ μεγαλύτερες οθόνες Full HD.

Κατά το προσεχές έτος θα υπάρξουν ορισμένες καινοτομίες στην υπάρχουσα Business Class που θα βελτιώσουν σημαντικά το επίπεδο άνεσης των επιβατών και θα τους εξασφαλίσουν έναν ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο στο αεροσκάφος. Aπό τις αρχές του 2018 τα ειδκά στρώματα ύπνου που έχουν σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη Lufthansa – και τα οποία έως σήμερα διατίθενται μόνο στη First Class – θα είναι διαθέσιμα και στη Business Class στις μακρινές, διηπειρωτικές πτήσεις. Για να παραμένουν ζεστοί κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Lufthansa θα προσφέρει στους επιβάτες της Business Class νέες κουβέρτες που φέρουν επιπλέον επένδυση, αλλά παραμένουν εξαιρετικά ελαφριές. Τέλος, κατόπιν αιτήματος, όσοι επιβάτες επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν από το πλήρωμα τη πιτζάμα που προσφέρει η Lufthansa.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024