Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Malaysia Airlines διορίζει την Goldair Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεών της στην Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Malaysia Airlines διορίζει την Goldair Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεών της στην Ελλάδα

Ο ρόλος της GSA είναι να οικοδομήσει τη θέση της MAB στην Ελλάδα με τη διεξαγωγή αποτελεσματικών και στρατηγικών εμπορικών δραστηριοτήτων, για την καθιέρωση και ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας της MAB στην τοπική αγορά.

Η Malaysia Airlines Berhad (MAB), ο εθνικός αερομεταφορέας της Μαλαισίας,  ανακοινώνει ότι διόρισε την Goldair ως Γενικό Αντιπρόσωπο Πωλήσεων (GSA) στην Ελλάδα.

Η στρατηγική συνεργασία έχει σχεδιαστεί για να αυξήσει την αναγνώριση της Malaysia Airlines στην Ελλάδα και να κατευθύνει την αύξηση των πωλήσεων σε όλη την ελληνική αγορά, με ιδιαίτερη έμφαση στα θαλάσσια ταξίδια, σηματοδοτώντας την περαιτέρω επέκταση της παρουσίας και εκπροσώπησης πωλήσεων της MAB στην Ευρώπη.

Η Goldair είναι ένας από τους μεγαλύτερους και καταξιωμένους οργανισμούς στον τομέα των μεταφορών και του τουρισμού στην ελληνική αγορά. Ο ρόλος της GSA είναι να οικοδομήσει τη θέση της MAB στην Ελλάδα με τη διεξαγωγή αποτελεσματικών και στρατηγικών εμπορικών δραστηριοτήτων, για την καθιέρωση και ενίσχυση της αναγνωρισιμότητας της μάρκας της MAB στην τοπική αγορά, εστιάζοντας παράλληλα στη μεγιστοποίηση των εσόδων από τις πωλήσεις εισιτηρίων μέσω της ελληνικής αγοράς και ενθαρρύνοντας τους εμπορικούς εταίρους να επιλέξουν και να χρησιμοποιήσουν τη Malaysia Airlines ως αεροπορική εταιρεία πρώτης επιλογής.

Ο περιφερειακός διευθυντής της Malaysia Airlines για το Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη, Daniel Bainbridge, δήλωσε: “Η ελληνική αγορά έχει αποδειχθεί ότι συμβάλλει σημαντικά στο παγκόσμιο δίκτυο φιλοξενίας της Μαλαισίας και είμαστε βέβαιοι ότι με την εκτεταμένη περιφερειακή τεχνογνωσία της Goldair, η Malaysia Airlines θα αυξήσει περαιτέρω το μερίδιο αγοράς της στη χώρα, ενισχύοντας και τη μαλαισιανή φιλοξενία”.

Ο αναπλ. διευθύνων σύμβουλος της Goldair, κ. Νίκος Σοφιάδης, ανέφερε: “Η έναρξη της νέας μας συνεργασίας μεταξύ της Malaysia Airlines και της Goldair είναι ένα σημαντικό ορόσημο για την Goldair και είμαστε πολύ περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μια τόσο αξιόπιστη και καταξιωμένη αεροπορική εταιρεία. Ανυπομονούμε να επεκτείνουμε την παρουσία της Malaysia Airline στην Ελλάδα και θα συνεργαστούμε στενά για να μεγιστοποιήσουμε πλήρως τις δυνατότητες του προϊόντος φιλοξενίας και του δικτύου της Μαλαισίας”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024