Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Qatar Airways πετά ξανά στη Μύκονο με 3 πτήσεις την εβδομάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Η Qatar Airways πετά ξανά στη Μύκονο με 3 πτήσεις την εβδομάδα

Η αεροπορική εταιρεία θα χρησιμοποιεί το σύγχρονο, δίδυμου κινητήρα και οικονομικό σε καύσιμα αεροσκάφος A320 από τις 14 Μαΐου, συνδέοντας τη Μύκονο με περισσότερες από 35 πόλεις στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Ταυτόχρονα με την επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού στις 14 Μαΐου, η Qatar Airways ξεκινά τις απευθείας πτήσεις της από την Ντόχα προς τη Μύκονο. Η πτήση θα πραγματοποιείται 3 φορές την εβδομάδα (Δευτέρα, Παρασκευή και Σάββατο). Η αεροπορική εταιρεία θα χρησιμοποιεί το σύγχρονο, δίδυμου κινητήρα και οικονομικό σε καύσιμα αεροσκάφος A320 από τις 14 Μαΐου, συνδέοντας τη Μύκονο με περισσότερες από 35 πόλεις στην Ασία και τη Μέση Ανατολή.

Τα νέα καλωσόρισε ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Qatar Airways, Εξοχότης Akbar Al Baker, ο οποίος είπε: “Αρχίσαμε να πετάμε στη Μύκονο τον Μάιο του 2018 και η διαδρομή αποδείχθηκε πολύ δημοφιλής στους πελάτες μας. Λόγω της παγκόσμιας πανδημίας, έπρεπε να διακόψουμε τις υπηρεσίες το περασμένο καλοκαίρι, οπότε είμαστε πολύ χαρούμενοι που επιστρέφουμε, βοηθώντας τις προσπάθειες της Ελλάδας για επανεκκίνηση του τουρισμού.

Γνωρίζουμε ότι οι αρχές στην Ελλάδα λαμβάνουν προφυλάξεις για να διασφαλίσουν τη δημόσια ασφάλεια και οι επισκέπτες θα πρέπει να τηρούν τα μέτρα δημόσιας υγείας που έχουν ληφθεί ενόψει της πανδημίας. Ομοίως, θα διατηρούμε τα δικά μας πολύ υψηλά πρότυπα. Η Qatar Airways ήταν η πρώτη διεθνώς αεροπορική εταιρεία που πέτυχε 5-Star COVID-19 Airline Safety Rating από τη Skytrax. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε να παρέχουμε την ασφαλέστερη δυνατή εμπειρία για τους ταξιδιώτες σε όλο τον κόσμο και να επεκτείνουμε το ρόλο μας στη βοήθεια της ανάκαμψης της εμπορικής αεροπορικής βιομηχανίας”.

Με αφορμή την επανεκκίνηση των δρομολογίων, ο υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης σημείωσε: “Αισθάνομαι πολύ περήφανος που καλωσορίζω την Qatar Airways στη Μύκονο. Είναι ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που το ελληνικό νησί, αυτός ο διεθνούς φήμης πολυτελής προορισμός, περιλαμβάνεται στο σχεδιασμό του ανανεωμένου καλοκαιρινού προγράμματος της εταιρείας”.

Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης αναφέρθηκε στην προσπάθεια για την επιτυχή επανεκκίνηση του ελληνικού τουρισμού, υπό το σλόγκαν “All you want is Greece”, καλώντας “τους φίλους της Qatar Airways, απ’ όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη Μύκονο αλλά και την Ελλάδα γενικότερα”.

Δρομολόγια

  • Doha (DOH) to Mykonos (JMK) QR311 departs: 07:30 arrives: 12:05
  • Mykonos (JMK) to Doha (DOH) QR312 departs: 13:05 arrives: 17:05
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024