Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Singapore Airlines γιορτάζει τα 50 χρόνια Ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης
Αεροπορικές εταιρείες

Η Singapore Airlines γιορτάζει τα 50 χρόνια Ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης

Πρόγραμμα ειδικών προσφορών με τίτλο 'Απολαυστικές Αποδράσεις' (Escape and Enjoy) για πτήσεις προς την Ασία και Αυστραλία.

Τα 50 χρόνια ανεξαρτησίας της Δημοκρατίας της Σιγκαπούρης τιμά η Singapore Airlines με ένα πρόγραμμα ειδικών προσφορών με τίτλο “Απολαυστικές Αποδράσεις” (Escape and Enjoy) για πτήσεις προς την Ασία και Αυστραλία. Το πρόγραμμα αφορά σε ειδικά χαμηλούς ναύλους για κρατήσεις που πραγματοποιούνται από τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 26 Ιανουαρίου 2015 και για ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από τις 26 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 31 Μαΐου όπως επίσης και από 1η-30 Νοεμβρίου 2015.
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τις πτήσεις της εταιρείας από την Αθήνα με ναύλους να καθορίζονται ως εξής:

Πρόγραμμα “Σιγκαπούρη Stopover Holiday”
Όλοι οι επιβάτες της Singapore Airlines και της SilkAir που ταξιδεύουν για Σιγκαπούρη ή συνεχίζουν το ταξίδι τους προς άλλους προορισμούς, μπορούν να επωφεληθούν από διάφορα εκπτωτικά πακέτα του προγράμματος “Σιγκαπούρη Stopover Holiday”. Το βασικό πακέτο “Σιγκαπούρη Stopover Holiday” καλύπτει μια επιλογή από 38 ξενοδοχεία 8 κατηγοριών και δωρεάν μεταβίβαση από και προς το αεροδρόμιο. Το μεγάλο πακέτο του προγράμματος “Σιγκαπούρη Stopover Hollidays” απευθύνεται μόνο στους πελάτες με πτήσεις ανταπόκρισης της Singapore Airlines ή SilkAir. Αυτό το πακέτο καλύπτει το ίδιο φάσμα των ξενοδοχείων με δωρεάν μεταβίβαση από και προς το αεροδρόμιο, καθώς και ένα ευρύ φάσμα άλλων εκπτώσεων, απεριορίστων διαδρομών με το λεωφορείο ξενάγησης SIA Hop-on-Bus και δωρεάν είσοδο σε πάνω από 15 κορυφαία τουριστικά αξιοθέατα της πόλης, μεταξύ των οποίων το Singapore Flyer, the National Orchid Garden, και πολλά άλλα.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024