Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ SKY express προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την Emirates
Αεροπορικές εταιρείες

Η SKY express προχωρά σε στρατηγική συνεργασία με την Emirates

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates από Ντουμπάι και Υόρκη προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε έναν από τους 34 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express.

Νέες προοπτικές διασύνδεσης της χώρας και περαιτέρω ενίσχυσης του τουριστικού προϊόντος δημιουργεί η συμφωνία της αεροπορικής της νέας εποχής με τον κορυφαίο αερομεταφορέα της Μέσης Ανατολής, Emirates και SKY express ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό να προσφέρουν στο επιβατικό κοινό περισσότερες επιλογές από τη Νέα Υόρκη και το Ντουμπάι προς το μεγαλύτερο δίκτυο εσωτερικού σε όλη την Ελλάδα.

Οι επιβάτες που πετούν με την Emirates από Ντουμπάι και Υόρκη προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών, θα μπορούν να συνεχίσουν το ταξίδι τους σε έναν από τους 34 ελληνικούς προορισμούς που εξυπηρετεί η SKY express. Τη σύνδεση αναλαμβάνει ο νεότερος και πιο πράσινος στόλος της χώρας και ένας από τους πιο φιλοπεριβαλλοντικούς στην Ευρώπη, προσφέροντας μια ξεχωριστή εμπειρία εν πτήσει.

Η νέα στρατηγική διασύνδεση με τον κορυφαίο αερομεταφορέα της Μέσης Ανατολής, αποτελεί έμπρακτη αναγνώριση της δυναμικής της SKY express σε διεθνές επίπεδο. Επιπλέον, δίνει περαιτέρω ώθηση στην τουριστική ανάπτυξη της χώρας δημιουργώντας τις κατάλληλες προϋποθέσεις για την άφιξη επισκεπτών ακόμα και από περιοχές όπως η Αυστραλία, η Νοτιοανατολική Ασία και η Ινδία μέσω του αεροδρομίου του Ντουμπάι. Αυτόν τον σκοπό εξυπηρετεί η συνεργασία με παγκόσμιους αερομεταφορείς, όπως οι Air Transat, Air France, KLM, Qatar Airways, American Airlines, Cyprus Airways, Condor, El Al, Transavia, Middle East Airlines, Air Transat, Delta κ.α.

Όπως δηλώνει ο κ. Γιάννης Λιδάκης, Commercial Director της SKY express, “η συνεργασία μας με την Emirates μας αποδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο οτι η συστηματική προσπάθεια για την καθιέρωση της SKY express στη διεθνή αγορά ως ο αξιόπιστος συνεργάτης έχει αποτέλεσμα. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε προς αυτήν την κατεύθυνση προσφέροντας σε ολο και περισσότερους επισκέπτες απ’ όλο τον κόσμο τις κατάλληλες συνθήκες για να απολαύσουν την εμπειρία των μοναδικών προορισμών της χώρας μας”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024