Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Transavia.com ξεκινά δρομολόγια από και προς τη Θεσσαλονίκη
Αεροπορικές εταιρείες

Η Transavia.com ξεκινά δρομολόγια από και προς τη Θεσσαλονίκη

Από φέτος το καλοκαίρι η transavia.com θα λειτουργήσει ένα νέο απευθείας δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Άμστερνταμ. Εκτός από το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Amsterdam, η transavia.com προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με άλλα δρομολόγια από το δίκτυο της KLM.

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της Transavia.com – Galant Hellas SA την Τετάρτη, 9 Απριλίου στην παραλία της Θεσσαλονίκης, με αφορμή την εκκίνηση των δρομολογίων της αεροπορικής εταιρείας στη Θεσσαλονίκη από τις 17 Απριλίου 2014.

Σύσσωμος ο ταξιδιωτικός και τουριστικός κόσμος έδωσε δυναμικά το “παρών”. Πιο συγκεκριμένα, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος της πόλης κ. Γιάννης Μπουτάρης, ο αντιδήμαρχος υπεύθυνος για θέματα Πολιτισμού & Αθλητισμού κ. Σπύρος Πέγκας, ο πρόεδρος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης κ. Μιχαήλ Ζορπίδης, καθώς και η αντιπρόεδρος της Ένωσης Τουριστικών Πρακτόρων Μακεδονίας- Θράκης κα Καλλιόπη Ξυνοπούλου.


Στη φωτογραφία (από αριστερά) οι κ.κ.: Βασίλειος Χατζαντώνης, Managing Director Galant Hellas SA, Bruno Van der Linden, Sales Manager Transavia.com, Παναγής Βασιλάτος, General Manager Galant Hellas SA και Ιωάννης Νικολάου, Managing Director Galant Hellas SA.

Η Galant Hellas ΑΕ είναι ο αντιπρόσωπος πωλήσεων της low-cost σερποπορικής εταιρείας transavia.com (μέρος της Air France KLM Group) στην Ελλάδα από την 1η Μαρτίου 2014. Η transavia.com έχει υψηλές φιλοδοξίες για την ελληνική ταξιδιωτική αγορά. Το 2014 ανοίγοντας νέους προορισμούς και αύξηση δρομολογίων έχει ως αποτέλεσμα να διπλασιάζονται η διαθέσιμες θέσεις για Ολλανδία και Γαλλία.

Οι προγραμματισμένες πτήσεις από Αθήνα προς το Άμστερνταμ και το Παρίσι πραγματοποιούνται όλο το χρόνο. Από φέτος το καλοκαίρι η transavia.com θα λειτουργήσει ένα νέο απευθείας δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη προς Άμστερνταμ. Εκτός από το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Amsterdam, η transavia.com προσφέρει τη δυνατότητα σύνδεσης με άλλα δρομολόγια από το δίκτυο της KLM.

Στην διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου θα εκτελούνται επίσης δρομολόγια από Κέρκυρα, Χανιά, Χίο, Ηράκλειο, Κεφαλονιά, Σαντορίνη, Κω, Καλαμάτα, Λέσβο, Πρέβεζα, Ρόδο, Σάμο και Ζάκυνθο προς την Ολλανδία. Επίσης, από Χανιά, Ηράκλειο, Μύκονο, Ρόδο και Σαντορίνη προς την Γαλλία.

Η transavia.com πραγματοποιεί απευθείας πτήσεις σε κεντρικούς κόμβους στην Ολλανδία και στη Γαλλία (Παρίσι και Άμστερνταμ), καθώς και σε περιφερειακά αεροδρόμια (Ρότερνταμ – Χάγη, Eindhoven, Ναντ, Λυών, Lille και το Στρασβούργο). Η αεροπορική εταιρεία προσφέρει έξυπνα τιμολογημένα εισιτήρια και άλλα σε λογικές τιμές, εξυπηρέτηση υπηρεσιών modular όπως – ναύλα flex, την σίτιση στο αεροσκάφος, προκράτηση συγκεκριμένων θέσεων και προπληρωμή αποσκευών.

Η Galant Hellas ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 1995. Η Galant Hellas θα είναι υπεύθυνη για την εμπορευματοποίηση και την πώληση του προϊόντος της transavia.com σε όλους τους εμπορικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των καναλιών όπως (on-line) Ταξιδιωτικά Γραφεία, Tour Operators, Groups & Incentives, επιχειρήσεις, και χρήστες των GDS (Galileo και Amadeus ATLA). Οι καταναλωτές θα μπορούν να κάνουν επίσης απευθείας κρατήσεις εισιτηρίων μέσω του transavia.com.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024