Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines χορηγός του 'Turkish Film Days' στο Ίδρυμα 'Μιχάλης Κακογιάννης'
Αεροπορικές εταιρείες

Η Turkish Airlines χορηγός του 'Turkish Film Days' στο Ίδρυμα 'Μιχάλης Κακογιάννης'

Οι τριήμερες εκδηλώσεις 'Turkish Film Days' διοργανώθηκαν στο Ίδρυμα 'Μιχάλης Κακογιάννης', από το Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας, με την υποστήριξη της Turkish Airlines.

Η Turkish Airlines συνεχίζει να υποστηρίζει πολιτιστικά δρώμενα… Μετά τη χορηγία της στο Indian Food Festival και το Αφρικανικό Φεστιβάλ στην Αθήνα, η αεροπορική εταιρεία είναι χορηγός του “Turkish Film Days”.

Οι λάτρεις του τουρκικού κινηματογράφου είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν σημαντικές ταινίες διακεκριμένων σκηνοθετών του σύγχρονου τουρκικού κινηματογράφου, στα πλαίσια των τριήμερων εκδηλώσεων του “Turkish Film Days”, που διοργάνωσε, στο Ίδρυμα “Μιχάλης Κακογιάννης”, το Γραφείο Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκικής Πρεσβείας με την υποστήριξη της Turkish Airlines.

Η επίσημη έναρξη της διοργάνωσης πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου, με την πρεμιέρα της ταινίας “My Brother”. Η Turkish Airlines, ως βασικός υποστηρικτής του Turkish Film Days, συνέβαλλε στη διοργάνωση ταξιδεύοντας στην Ελλάδα τον ιδιαίτερα δημοφιλή ηθοποιό Burak Özçivit, που πρωταγωνιστεί στην ταινία, γνωστού στην Ελλάδα από την τηλεοπτική σειρά “Kara Sevda”, ο οποίος λάμπρυνε με την παρουσία του την έναρξη του “Turkish Film Days”.

Οι προβολές των ταινιών τις επόμενες δύο ημέρες, πλημμύρισαν το κοινό με δυνατές συγκινήσεις, το ταξίδεψαν στην Ανατολία, το έφεραν σε επαφή με διαφορετικούς χαρακτήρες, προσφέροντας εμπειρίες έντονης περιπέτειας.

Ο Alp Yavuzeser, γενικός διευθυντής της Turkish Airlines στην Αθήνα σημείωσε, “H διοργάνωση των “Turkish Film Days” είναι μία ακόμα απόδειξη ότι η Turkish Airlines εκτός από επιβάτες μεταφέρει πολιτισμικές εμπειρίες και ενδυναμώνει τις σχέσεις μεταξύ των λαών. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στην Ελλάδα και να δίνουμε ευκαιρίες για αύξηση του εισερχόμενου τουρισμού και προώθηση των πολιτισμικών αξιών”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024