Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Turkish Airlines υποστηρικτής του 2ου Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας
Φεστιβάλ

Η Turkish Airlines υποστηρικτής του 2ου Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας

Η Turkish Airlines 'ανακινεί' την ελληνοτουρκική γαστρονομική φιλία, ως υποστηρικτής του 2ου Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας, που διεξάγεται στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

Σεφ από το ξενοδοχείο Sheraton Maslak, στην Κωνσταντινούπολη, δημιουργιούν γευστικά ‘ταξίδια’ σε κάθε γωνιά της Τουρκίας και δημιουργούν ένα ειδικά σχεδιασμένο μενού, με τα πιο αντιπροσωπευτικά και αυθεντικά πιάτα της Τουρκίας. Οι επισκέπτες του 2ου Φεστιβάλ Τουρκικής Κουζίνας, που διεξάγεται στο ξενοδοχείο Arion Resort & Spa, στον Αστέρα Βουλιαγμένης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν Tantuni κεμπάπ, Shish σουβλάκια και άλλα από τις 12 έως τις 21 Απριλίου 2013.

Η γενική διευθύντρια της Turkish Airlines στην Αθήνα, κα Gulay Ozturk δήλωσε: “Είμαστε πολλοί χαρούμενοι που χορηγούμε για 2η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Τούρκικου φαγητού. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την πλούσια κληρονομιά της τουρκικής κουζίνας, η οποία είναι πολύ κοντά στην ελληνική και θεωρείται μια από τις πιο γευστικές σε όλο τον κόσμο”.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα κληρωθεί ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη για δύο άτομα, με διαμονή στο ξενοδοχείο Sheraton Maslak. Τα εισιτήρια αποτελούν χορηγία της Turkish Airlines.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024