Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ TUS Airways αποκτά το πέμπτο αεροπλάνο της Airbus A320
Αεροπορικές εταιρείες

Η TUS Airways αποκτά το πέμπτο αεροπλάνο της Airbus A320

Με την άφιξη του πέμπτου Airbus A320, η TUS Airways θα αυξήσει τις πτήσεις σε πολλά προγραμματισμένα δρομολόγια μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ, Παρισιού και Ελλάδας και θα εισαγάγει νέες υπηρεσίες charter από την Κύπρο και το Τελ Αβίβ για τη στήριξη των ταξιδιών αναψυχής και επαγγελματικών ταξιδιών.

Η αεροπορική εταιρεία της Κύπρου TUS Airways ανακοίνωσε τη νέα προσθήκη στον αυξανόμενο στόλο της: την άφιξη του πέμπτου
αεροσκάφους της τύπου Airbus A320. Η τελευταία επέκταση του στόλου επιβεβαιώνει τη θέση της TUS Airways ως της μεγαλύτερης κυπριακής αεροπορικής εταιρείας και επισφραγίζει τη δέσμευσή της για υποστήριξη και επέκταση των αεροπορικών ταξιδιών από την Κύπρο και την ευρύτερη περιοχή.
 
Με την άφιξη του πέμπτου Airbus A320, η TUS Airways θα αυξήσει τις πτήσεις σε πολλά προγραμματισμένα δρομολόγια μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ, Παρισιού και Ελλάδας και θα εισαγάγει νέες υπηρεσίες charter από την Κύπρο και το Τελ Αβίβ για τη στήριξη των ταξιδιών αναψυχής και επαγγελματικών ταξιδιών.
 
Ο Ahmed Aly, διευθύνων σύμβουλος της TUS Airways, δήλωσε: “Η άφιξη του πέμπτου αεροσκάφους μας σηματοδοτεί ένα ακόμα συναρπαστικό ορόσημο για την TUS Airways, καθώς συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το πτητικό μας πρόγραμμα, ενισχύοντας περαιτέρω την ηγετική θέση της αεροπορικής εταιρείας και οδηγώντας στην ανάπτυξη των αεροπορικών ταξιδιών από την Κύπρο και τη Μεσόγειο”.
 
Αυτό το καλοκαίρι η TUS Airways προσφέρει ένα εκτεταμένο δίκτυο που περιλαμβάνει πτήσεις από Λάρνακα προς Παρίσι, Σκιάθο, Πρέβεζα, Κεφαλονιά, Καλαμάτα και Τελ Αβίβ, από Πάφο προς Παρίσι και Τελ Αβίβ, καθώς επίσης και πτήσεις από Τελ Αβίβ προς Ντίσελντορφ, Τουλούζη, Βερόνα και Ελλάδα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024