Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ TUS Airways συνδέει την Κύπρο με την Κρήτη
Αεροπορικές Εταιρίες

Η TUS Airways συνδέει την Κύπρο με την Κρήτη

Η TUS Airways θα ξεκινήσει και πτήσεις από το Τελ Αβίβ προς την Ελλάδα, με νέα δρομολόγια προς την Αθήνα στις 14 Δεκεμβρίου 2022 και προς τη Θεσσαλονίκη στις 15 Δεκεμβρίου.

Η TUS Airways θα αρχίσει για πρώτη φορά στην ιστορία της να προσφέρει απευθείας πτήσεις από τη Λάρνακα στο Ηράκλειο Κρήτης. Το δρομολόγιο Λάρνακα – Ηράκλειο ξεκινάει από 16 Δεκεμβρίου, με πτήσεις δύο φορές την εβδομάδα.

Παράλληλα, η αεροπορική εταιρεία θα επεκτείνει περαιτέρω τον αριθμό των πτήσεων μεταξύ Λάρνακας και Τελ Αβίβ με 9 εβδομαδιαίες πτήσεις – η μεγαλύτερη συχνότητα πτήσεων μεταξύ των δύο πόλεων από οποιαδήποτε άλλη αεροπορική εταιρεία. Επιπλέον, θα υπάρξει και δρομολόγιο δύο φορές την εβδομάδα που θα συνδέει την Πάφο με το Τελ Αβίβ.

Με όραμα να γίνει η κορυφαία αεροπορική εταιρεία στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αυτόν τον χειμώνα η TUS Airways θα ξεκινήσει και πτήσεις από το Τελ Αβίβ προς την Ελλάδα, με νέα δρομολόγια προς την Αθήνα στις 14 Δεκεμβρίου 2022 και προς τη Θεσσαλονίκη στις 15 Δεκεμβρίου. Επίσης, η TUS θα συνεχίσει να εκτελεί τo δημοφιλές της δρομολόγιο μεταξύ Τελ Αβίβ και Ντίσελντορφ.

“Μετά από μια επιτυχημένη καλοκαιρινή σεζόν, με ρεκόρ στον αριθμό πτήσεων και έχοντας μεταφέρει πάνω από 200.000 επιβάτες σε όλη την Ευρώπη και τη Μέση Ανατολή, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη τριών νέων δρομολογίων προς την Ελλάδα αυτόν τον χειμώνα. Ενόψει της εορταστικής περιόδου του Δεκεμβρίου, η TUS Airways θα προσφέρει νέες πτήσεις που συνδέουν την Κύπρο με την Κρήτη, με στόχο να προσφέρει στους επιβάτες ένα ποιοτικό προϊόν με ελκυστικό πρόγραμμα δρομολογίων και ανταγωνιστικούς ναύλους. Ως η μόνη αεροπορική εταιρεία που δραστηριοποιείται μεταξύ Λάρνακας και Ηρακλείου, στοχεύουμε να υποστηρίξουμε και να αναπτύξουμε τις επιχειρηματικές, οικογενειακές και φοιτητικές μετακινήσεις μεταξύ των δύο νησιών. Ως περήφανοι αντιπρόσωποι της κυπριακής σημαίας, στοχεύουμε να προσφέρουμε μια απρόσκοπτη ταξιδιωτική εμπειρία τόσο για τους Κύπριους όσο και για τους επισκέπτες του νησιού, ενισχύοντας τους τομείς της αερομεταφοράς και του τουρισμού αυτού του όμορφου τόπου” δήλωσε ο Ahmed Aly, Διευθύνων Σύμβουλος της TUS Airways.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024