Τελευταία νέα
ΑρχικήΟργανωτές ΤαξιδιώνTour OperatorsICTS Hellas: Διασύνδεση αεροδρομίων και λιμανιών με υπηρεσίες off airport/port check-in
Μεταφορές

ICTS Hellas: Διασύνδεση αεροδρομίων και λιμανιών με υπηρεσίες off airport/port check-in

Νέες συνεργασίες της ICTS Hellas Security Solutions με την Olympic Handling και με την Goldair Handling για την παροχή υπηρεσιών off port check-in στο λιμάνι του Ηρακλείου.

Την πρόθεση αεροπορικών εταιρειών, tour operators και εταιρειών κρουαζιέρας να αναβαθμίσουν την εξυπηρέτηση και να βελτιώσουν την ικανοποίηση των πελατών τους αντανακλούν οι νέες συνεργασίες της ICTS Hellas Security Solutions για την παροχή υπηρεσιών off airport/port check-in. Αντικείμενο των υπηρεσιών αυτών είναι η ασφαλής μεταφορά επιβατών και των αποσκευών τους από οποιοδήποτε σημείο στο επιθυμητό αεροδρόμιο ή λιμάνι, η άμεση μετάβαση των επιβατών κρουαζιέρας από το λιμάνι στο αεροδρόμιο και αντίστροφα και η επιτάχυνση του ελέγχου ταξιδιωτικών εγγράφων και έκδοσης καρτών επιβίβασης των επιβατών.
 
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσονται οι νέες συνεργασίες της ICTS Hellas με την Olympic Handling και με την Goldair Handling για την παροχή υπηρεσιών off port check-in στο λιμάνι του Ηρακλείου, με σκοπό την εξυπηρέτηση επιβατών αεροπορικών εταιρειών που συνεργάζονται με την Costa Cruises και την PullmanTour. Η συνεργασία της ICTS Hellas με την Goldair Handling ενισχύεται περαιτέρω με την έναρξη λειτουργίας σταθμών off airport check-in στον Πειραιά, τη Ρόδο, τα Χανιά και τη Σάμο για την εξυπηρέτηση επιβατών αεροπορικών εταιρειών και εταιρειών κρουαζιέρας. Στην εξυπηρέτηση των επισκεπτών κρουαζιέρας που καταφθάνουν στην Ελλάδα μέσω της Iberia εντάσσεται εξάλλου και η νέα συνεργασία της ICTS Hellas με την TUI.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών προς τον Οργανισμό Λιμένα Ηρακλείου, η ICTS Hellas ανέλαβε τη διεξαγωγή έρευνας ικανοποίησης επιβατών των κρουαζιερόπλοιων που επισκέπτονται την πόλη του Ηρακλείου και χρησιμοποιούν το λιμάνι ως σημείο αφετηρίας (home port). Η έρευνα θα διεξαχθεί σε τρεις διαφορετικές χρονικές περιόδους από εξειδικευμένους ερευνητές, ακολουθώντας τη μεθοδολογία αντίστοιχης έρευνας – μελέτης που είχε πραγματοποιηθεί το 2012 για λογαριασμό του Οργανισμού Λιμένα Κέρκυρας.

Επίσης η εταιρεία συνεχίζει τη συνεργασία της με το Δημοτικό Λιμενικό Tαμείο Κω με αντικείμενο τον έλεγχο ασφαλείας λιμενικών εγκαταστάσεων Κω και τη διαχείριση ασφαλείας κρουαζιέρας.

Στον τομέα της ασφάλειας αερομεταφορών η ICTS Hellas ανανέωσε τη συνεργασία της με την Aegean Airlines για τον έλεγχο της ασφάλειας πτήσεων προς το Ισραήλ, ενώ εγκαινίασε τη λειτουργία σταθμών ελέγχου ασφάλειας πτήσεων στην Μύκονο, την Καλαμάτα και τα Χανιά. Παράλληλα, προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με την αεροπορική εταιρεία Vueling για τον έλεγχο ταξιδιωτικών εγγράφων επιβατών (TravelDoc check) για πτήσεις με προορισμό την Ισπανία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024