Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΚαινούργια εφαρμογή από τη Ryanair στα ελληνικά
Αεροπορικές εταιρείες

Καινούργια εφαρμογή από τη Ryanair στα ελληνικά

Η εφαρμογή για κινητής συσκευές της Ryanair, προσφέρει στους χρήστες, μεταξύ άλλων, πληροφορίες πτήσης, ασφαλή καταχώρηση ταξιδιωτικών εγγράφων, επιλογή και κράτηση ναύλων και συγκεκριμένων θέσεων και check-in και λήψη ηλεκτρονικών καρτών επιβίβασης.

Η Ryanair λάνσαρε χθες τη νέα εφαρμογή της στα ελληνικά, η οποία δίνει τη δυνατότητα σύνδεσης ή εγγραφής στο “My Ryanair”, προσφέροντας ακόμα ταχύτερες κρατήσεις και ευκολότερη πρόσβαση στους χαμηλότερους ναύλους της Ευρώπης.

Μέσω της εφαρμογής και του My Ryanair, οι Έλληνες πελάτες μπορούν να χρησιμοποιούν τα προσωπικό τους προφίλ για ακόμα ταχύτερες κρατήσεις και check-in. Η εφαρμογή για κινητής συσκευές της Ryanair, προσφέρει στους χρήστες τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

  • Σύνδεση μέσω του “My Ryanair”
  • Πληροφορίες πτήσης
  • Ασφαλή καταχώρηση ταξιδιωτικών εγγράφων
  • Επιλογή και κράτηση ναύλων και συγκεκριμένων θέσεων
  • Κράτηση ξενοδοχείου και ενοικίαση αυτοκινήτου
  • Check-in και λήψη ηλεκτρονικών καρτών επιβίβασης

Διαθέσιμο για iOS και Android, η εφαρμογή της Ryanair έχει ήδη ληφθεί περισσότερες από 15 εκατ. φορές και θα αναβαθμίζεται ολοένα και περισσότερο, καθώς η Ryanair εξακολουθεί να βελτιώνει το ψηφιακό της προϊόν, ενόψει του προγράμματος “Always Getting Better”.

Η Chiara Ravara, διευθύντρια μάρκετινγκ και πωλήσεων Ανατολικής Μεσογείου της Ryanair δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να λανσάρουμε την νέα εφαρμογή μας στα Ελληνικά, η οποία προσφέρει πρόσβαση στο ‘My Ryanair’. Εξακολουθούμε να βελτιώνουμε τις ψηφιακές μας υπηρεσίες, προκειμένου να κάνουμε την διαδικασία εύρεσης, κράτησης και διαχείρισης πτήσεων από κινητές συσκευές ακόμα πιο απλή. Το ‘My Ryanair’ θα αναβαθμίζονται ολοένα και περισσότερο με περισσότερες ψηφιακές καινοτομίες, οι οποίες θα είναι διαθέσιμες από κινητές και σταθερές συσκευές”.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

27/01/2023
26/01/2023
25/01/2023
24/01/2023
23/01/2023
20/01/2023