Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΚαμπάνια ενημέρωσης των Ελλήνων αρμοδίων για τη συμπεριφορά της Fraport
Αεροδρόμια

Καμπάνια ενημέρωσης των Ελλήνων αρμοδίων για τη συμπεριφορά της Fraport

Στελέχη του Unite Here, συνδικάτου εργαζομένων της Βόρειας Αμερικής, βρέθηκαν στη χώρα μας με στόχο την ενημέρωση των αρμοδίων ελληνικών φορέων για αντιεργατική συμπεριφορά της Fraport.

Τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, κ. Απόστολο Βουλγαράκη, επισκέφτηκαν την περασμένη εβδομάδα τα στελέχη του συνδικάτου Βορείου Αμερικής Unite Here, κ. Ian Mikusko και κα Ashwini Sukthankar, έπειτα από σειρά επισκέψεων που πραγματοποιούν αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, με σκοπό την ενημέρωση των ελληνικών φορέων λήψης αποφάσεων σχετικά με τη συμπεριφορά της θυγατρικής της γερμανικής εταιρείας λειτουργίας αεροδρομίων Fraport, τονίζουν περιφερειακές εφημερίδες της Κρήτης.
Όπως δήλωσαν τα στελέχη του συνδικάτου, η εταιρεία Fraport θίγει βασικά εργασιακά δικαιώματα και έχει εμπλακεί σε εργατικές διαμάχες στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Βαλτιμόρης στη Ουάσιγκτον το 2013.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Βουλγαράκης άκουσε με ενδιαφέρον τις εμπειρίες που του μετέφεραν τα στελέχη του Unite Here και δήλωσε ότι από την αρχή έχει σταθερά δραστηριοποιηθεί εναντίον της ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου Χανίων, με την υποστήριξη των άλλων τοπικών αρχών και φορέων, και ότι η θέση του στο θέμα αυτό έχει παραμείνει αμετάκλητη. Τέλος, τους ευχαρίστησε για την βοήθειά τους και δήλωσε ότι θα ενημέρωνε σχετικά το Περιφερειακό Συμβούλιο Κρήτης.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024