Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΚατ. Νοτοπούλου – Ν. Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Τι προτίθεται να πράξει ο κ. Κικίλιας μετά την ανακοίνωση της Ryanair;
Τουριστική πολιτική

Κατ. Νοτοπούλου – Ν. Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ): Τι προτίθεται να πράξει ο κ. Κικίλιας μετά την ανακοίνωση της Ryanair;

Δήλωση της τομεάρχου Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κας Κατερίνας Νοτοπούλου και του τομεάρχη Υποδομών και Μεταφορών, κ. Νίκου Παππά για την πρόθεση της Ryanair να κλείσει τη βάση της στο Αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ για τον χειμώνα.

“Η ανακοίνωση της Ryanair ότι κλείνει τη χειμερινή της βάση στο Ελευθέριος Βενιζέλος προκαλεί προβληματισμό. Ειδικά μετά από δυόμιση χρόνια πανδημίας, που άφησαν βαρύ αποτύπωμα στον ελληνικό τουρισμό, τις μεταφορές και την οικονομία στο σύνολό της”, αναφέρουν σε κοινή τους δήλωση η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, κα Κατερίνα Νοτοπούλου και ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών, κ. Νίκος Παππάς, ύστερα από την ανακοίνωση της Ryanair ότι θα κλείσει τη βάση της στο Αεροδρόμιο ‘Ελευθέριος Βενιζέλος’ για τη χειμερινή περίοδο.

“Την ώρα που το Υπουργείο Τουρισμού διατείνεται ότι έχει σχέδια για την επέκταση της σεζόν, αναμένουμε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και πιο συγκεκριμένα τον κ. Κικίλια να απαντήσουν ξεκάθαρα.

Τι θα πράξουν μετά από αυτή την εξέλιξη και ποιος είναι ο σχεδιασμός, αλλά και οι συγκεκριμένες ενέργειες στις οποίες θα προβούν προκειμένου η χώρα μας να μην απωλέσει σημαντικό αριθμό επισκεπτών τώρα και στο μέλλον;

Πως θα διασφαλίσουν την απρόσκοπτη συνέχιση των μεταφορών;

Αναμένουμε απαντήσεις”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024