Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςKLM: Άμεση προτεραιότητα η επικοινωνία για τον επαναπατρισμό των επιβατών
Αεροπορικές εταιρείες

KLM: Άμεση προτεραιότητα η επικοινωνία για τον επαναπατρισμό των επιβατών

Η KLM πετά από και προς την Αθήνα με μια πτήση καθημερινά, μέχρι νεοτέρας.

Τα κέντρα επικοινωνίας και εξυπηρέτησης της KLM έχουν υπερφορτωθεί την περίοδο αυτή με την κρίση του κορονοϊού. Η εταιρεία λαμβάνει το τελευταίο διάστημα δέκα φορές περισσότερα μηνύματα μέσω των κοινωνικών δικτύων και καναλιών και δέχεται τετραπλάσιες κλήσεις την ημέρα από ό,τι συνήθως. Ο αριθμός των ερωτήσεων αναμένεται ότι θα αυξηθεί ακόμα περισσότερο λόγω των επερχόμενων ακυρώσεων. Οι εξελίξεις προκαλούν μεγάλη αβεβαιότητα στους πελάτες. Στόχος της KLM είναι τα κέντρα επικοινωνίας της να είναι εύκολα προσβάσιμα ξανά, έτσι ώστε οι εργαζόμενοι να καταβάλλουν κάθε προσπάθεια για να επιστρέψουν τους επιβάτες πίσω στην Ολλανδία.

“Πώς μπορώ να επιστρέψω;”
Από τώρα και στο εξής, η KLM θα εξετάζει το ερώτημα: “Η πτήση μου έχει ακυρωθεί και είμαι στο εξωτερικό, πώς μπορώ να επιστρέψω;” με την υψηλότερη προτεραιότητα. Αυτές είναι ερωτήσεις από πελάτες των οποίων οι πτήσεις έχουν ακυρωθεί και οι οποίοι δεν κατάφεραν να επιλέξουν οι ίδιοι την πτήση επιστροφής μέσω του ιστότοπου της KLM ή της εφαρμογής. Μπορούν να επικοινωνήσουν με τα κέντρα της KLM για βοήθεια.

Άλλες ερωτήσεις
Η KLM θα απαντήσει σε άλλες ερωτήσεις μόλις απαντηθούν όλα τα αιτήματα επαναπατρισμού. Στις ερωτήσεις σχετικά με τη λήψη vouchers, την αναβολή πτήσεων (rebooking) και την επιθυμία κράτησης θέσεων με περισσότερο διαθέσιμο χώρο για τα πόδια για παράδειγμα, θα δίνεται μικρότερη προτεραιότητα μέχρι να απαντηθούν. Οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις μπορεί να δοθούν σε αρκετές ημέρες.

Στο Updates.klm.com είναι διαθέσιμη η πιο πρόσφατη ενημέρωση και οι πελάτες θα βρουν επιλογές για να κάνουν rebooking ή να λάβουν ένα voucher.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024