Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΜαταίωση της φετινής Athens Flying Week λόγω COVID-19
Αερομεταφορές

Ματαίωση της φετινής Athens Flying Week λόγω COVID-19

Η φετινή Athens Flying Week, στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020, ματαιώνεται και πλέον οι διοργανωτές ετοιμάζονται για το 2021.

Μετά από εβδομάδες εξέτασης όλων των πιθανών επιλογών και σεναρίων αποφασίστηκε ότι η φετινή Athens Flying Week που ήταν να λάβει χώρα στην Τανάγρα, ματαιώνεται. Ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής της Athens Flying Week κ. Παναγιώτης Ποδηματάς αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση:

“Με μεγάλη λύπη σας ανακοινώνουμε ότι η φετινή Athens Flying Week (19 και 20 Σεπτεμβρίου 2020) δε θα πραγματοποιηθεί λόγω των ανυπέρβλητων εμποδίων που προκαλεί η πανδημία του COVID-19.

Η απόφαση αυτή δεν ελήφθη ελαφρά την καρδία, αλλά μετά από εβδομάδες εξέτασης όλων των πιθανών επιλογών και σεναρίων. Δυστυχώς, οι πρωτοφανείς υγειονομικές συνθήκες και τα μέτρα για τον περιορισμό εξάπλωσης της επιδημίας, δε μας αφήνουν άλλη επιλογή από την ακύρωση του φετινού Air Show.

Κατανοούμε ότι η απόφαση αυτή αλλάζει τον προγραμματισμό σας και λυπούμαστε πολύ για την αναστάτωση. Η υγεία και η ασφάλεια των επισκεπτών, των εργαζομένων, των πληρωμάτων, αλλά και όλων όσων αγαπούν την Athens Flying Week είναι πάντα η βασική μας προτεραιότητα και με γνώμονα την αφοσίωσή μας σε αυτές τις αξίες, αποφασίσαμε ότι το μόνο ρεαλιστικό σενάριο είναι να ματαιώσουμε την Athens Flying Week 2020.

Η Athens Flying Week στηρίζεται σε ένα ευρύ φάσμα εργαζομένων και μέσων, όπως τα μεταγωγικά αεροσκάφη και τα πληρώματά τους, διασώστες και ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων, αλλά και σε ένα σημαντικό κομμάτι του κρατικού μηχανισμού που αυτήν την περίοδο προσφέρει τις υπηρεσίες του στην αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να επικοινωνήσουν με τη Viva στο support@viva.gr και να επιλέξουν είτε την επιστροφή του ποσού ή τη μεταφορά του εισιτηρίου για το 2021.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εταίρους μας, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας, την Ελληνική Πολεμική Αεροπορία, τις Πολεμικές Αεροπορίες των κρατών που συμμετέχουν στη διοργάνωση, τους ιδιώτες αεροπόρους, τα πληρώματα, τους μηχανικούς, και φυσικά θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους εσάς, την ‘οικογένεια’ της Athens Flying Week, για την αγάπη και την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια.

Υποσχόμαστε ότι θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί το 2021, με τη διοργάνωση καλύτερη και πιο εντυπωσιακή από ποτέ.

Μέχρι τότε, προστατεύστε τον εαυτό σας, φροντίστε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και παραμείνετε αισιόδοξοι”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024