Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΜία επιπλέον εβδομαδιαία πτήση από την Cyprus Airways προς το Ερεβάν της Αρμενίας
Αεροπορικές εταιρείες

Μία επιπλέον εβδομαδιαία πτήση από την Cyprus Airways προς το Ερεβάν της Αρμενίας

Ο εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου πρόκειται να προσθέσει ακόμη μία εβδομαδιαία πτήση προς το Ερεβάν από τις 6 Σεπτεμβρίου, με την πτήση CY414.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές ανακοίνωσαν την τρίτη εβδομαδιαία απευθείας πτήση τους προς το Ερεβάν της Αρμενίας. Η προστιθέμενη συχνότητα, ξεκινώντας από τις 13 Σεπτεμβρίου, θα συνεχίσει να αυξάνει τη χωρητικότητα στη διαδρομή μετά την επιτυχημένη εκτόξευση στα τέλη του περασμένου μήνα. Οι ναύλοι για Ερεβάν θα ξεκινούν από μόλις 149 ευρώ.

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση, η αεροπορική εταιρεία θα αυξήσει τις συχνότητες σε καθορισμένα δρομολόγια: Η Βηρυτός εξασφάλισε καθημερινή σύνδεση, ενώ το Τελ Αβίβ βελτιστοποιείται με έξι (6) εβδομαδιαίες πτήσεις. Εκτός από τους προαναφερθέντες βασικούς προορισμούς, ο εθνικός αερομεταφορέας της Κύπρου, η Cyprus Airways, πρόκειται να προσθέσει ακόμη μία εβδομαδιαία πτήση προς το Ερεβάν από τις 6 Σεπτεμβρίου, με την πτήση CY414.

Ο Paul Sies, διευθύνων σύμβουλος των Κυπριακών Αερογραμμών, δήλωσε: “Συνεχίζουμε να αυξάνουμε τη συνδεσιμότητα μεταξύ της Κύπρου και βασικών κοντινών προορισμών από τους οποίους το νησί μας μπορεί να επωφεληθεί κοινωνικοοικονομικά, πολιτιστικά και τουριστικά. Μια πρόσθετη εβδομαδιαία πτήση προς το Ερεβάν της Αρμενίας ήταν απαραίτητη όταν εξετάσαμε τα δεδομένα και τις εξελίξεις”.

Το Ερεβάν είναι η πρωτεύουσα και η μεγαλύτερη πόλη της Αρμενίας, καθώς και μία από τις παλαιότερες συνεχώς κατοικημένες πόλεις του κόσμου. Βρίσκεται κατά μήκος του ποταμού Hrazdan και αποτελεί το διοικητικό, πολιτιστικό και βιομηχανικό κέντρο της χώρας. Η πόλη έχει χτιστεί σε μια πολύ ορεινή περιοχή, με το όρος Αραράτ, την υψηλότερη κορυφή σε ολόκληρη την Αρμενία, να υψώνεται στο βόρειο ορίζοντά της. Η ίδια η πόλη είναι φωλιασμένη ανάμεσα σε βουνά από τις τρεις πλευρές της, ενώ η τέταρτη πλευρά ανοίγεται στις απέραντες πεδιάδες που την περιβάλλουν. Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα γραφικό σκηνικό, το οποίο καθιστά το Ερεβάν δημοφιλή τουριστικό προορισμό για ανθρώπους από όλο τον κόσμο.

Οι Κυπριακές Αερογραμμές θα ανακοινώσουν σύντομα το χειμερινό πρόγραμμα πτήσεων 2022-23 με νέες πτήσεις προς δημοφιλείς προορισμούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024