Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέα πτέρυγα στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης
Αεροδρόμια

Νέα πτέρυγα στο αεροδρόμιο Changi της Σιγκαπούρης

Η νότια πτέρυγα του Αεροδρομίου Changi Terminal 2 Departure Hall θα ξεκινήσει τη λειτουργία της στις 11 Οκτωβρίου 2022. Ο αναβαθμισμένος τερματικός σταθμός θα αυξήσει τη χωρητικότητα του Changi πριν από την αιχμή της τουριστικής περιόδου στο τέλος του έτους. Η Singapore Airlines πρώτη λειτούργησε εκτός Τ2.

Το Changi Airport Group (CAG) θα ανοίξει ξανά τη νότια πτέρυγα του τερματικού σταθμού 2 (T2) για αναχωρήσεις στις 11 Οκτωβρίου 2022, μετά την επανέναρξη των εργασιών άφιξης στον τερματικό σταθμό τον Μάιο του τρέχοντος έτους.

Η έναρξη των εργασιών αναχώρησης στον Τ2 θα αυξήσει τη χωρητικότητα του Changi και θα κατανείμει τις επιβατικές δραστηριότητες πιο ομοιόμορφα στους τερματικούς σταθμούς του αεροδρομίου, καθώς η ζήτηση ταξιδιών συνεχίζει να αυξάνεται ενόψει της αιχμής της τουριστικής περιόδου στο τέλος του έτους.

Η Singapore Airlines (SIA) θα είναι η πρώτη αεροπορική εταιρεία που θα χρησιμοποιήσει τις νέες σειρές check-in στον Τ2. Από τις 11 Οκτωβρίου, οι πτήσεις της SIA προς Μαλαισία και Ταϊλάνδη θα αναχωρούν από τον Τ2. Όλες οι άλλες πτήσεις της SIA που πετούν προς τους υπόλοιπους προορισμούς της Νοτιοανατολικής Ασίας θα αναχωρούν από το T2 από τις 13 Οκτωβρίου.

Οι πτήσεις της SIA που φτάνουν στο Changi θα συνεχίσουν να έχουν πύλες στους τερματικούς σταθμούς 1, 2 ή 3.

Δύο άλλες αεροπορικές εταιρείες – η Air India (AI) και η Air India Express (IX) – θα μεταφερθούν επίσης στο T2 για να ξεκινήσουν τις δραστηριότητές τους στις 18 Οκτωβρίου. Ο κατάλογος των άλλων αεροπορικών εταιρειών που χρησιμοποιούν το T2 θα ανακοινωθεί στη συνέχεια.

Οι επιβάτες θα που θα φτάνουν στο αεροδρόμιο θα βρίσκονται σε έναν ανανεωμένο τερματικού σταθμού που δεν είναι μόνο φιλόξενος, αλλά και πιο ευρύχωρος. Η σύγχρονη σχεδιαστική ιδέα του T2 είναι εμπνευσμένη από στοιχεία της φύσης. Για παράδειγμα, η εκτεταμένη χρήση φυσικών υλικών για την επένδυση τοίχων και το δάπεδο, σε συνδυασμό με τις γιγάντιες πράσινες κολώνες που εμφανίζουν μια μοναδική φυτική παλέτα, δημιουργεί μια αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης σε επιβάτες και επισκέπτες.

Το T2 έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία check-in και εύρεσης διαδρομής για τους επιβάτες. Αυτοματοποιημένα κιόσκια check-in θα είναι διαθέσιμα για τους επιβάτες που προτιμούν να αυτοεξυπηρετούνται, πριν αφήσουν τις αποσκευές τους στα γκισέ παραλαβής αποσκευών. Στη συνέχεια, μπορούν να προχωρήσουν σε εκκαθάριση μετανάστευσης μέσω των αυτοματοποιημένων πυλών εκκαθάρισης μετανάστευσης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024