Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέες επενδύσεις ύψους 21 εκατ. ευρώ στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Βελιγραδίου
Αεροδρόμια

Νέες επενδύσεις ύψους 21 εκατ. ευρώ στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Βελιγραδίου

Επενδύσεις στο αεροδρόμιο, εκμισθώσεις νεών αεροπλάνων και συνεργασίες ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της Σερβίας Aleksandar Vucic βασιζόμενος στην θετική πορεία του αεροδρομίου αλλά και της Air Serbia.

Ο πρωθυπουργός Aleksandar Vucic της Σερβίας κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο ανακαινισμένο Terminal 1 του Διεθνούς Αεροδρόμιου “Nikola Tesla” στο Βελιγράδι ανακοίνωσε ότι 21 εκατ. ευρώ θα επενδυθούν για την ανακατασκευή και βελτίωση των εγκαταστάσεων του.

Επίσης, ανακοίνωσε ότι το αεροδρόμιο και την εθνική αεροπορική εταιρεία της Σερβίας είναι κερδοφόρες εταιρείες, οι οποίες θα είναι έτοιμες για απευθείας πτήσεις προς τις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τους προσεχείς μήνες.

Είπε ότι η κυβέρνηση είναι πολύ ικανοποιημένη με τα οικονομικά αποτελέσματα αυτών των επιχειρήσεων, και σημείωσε ότι το αεροδρόμιο έφθασε σε επίπεδο ρεκόρ την 1η Αυγούστου, ενώ η Air Serbia στην τρίτη εβδομάδα του Ιουλίου κατέγραψε πληρότητα 93%.

Ο πρωθυπουργός εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς την εταιρεία Etihad για την συνεργασία της με την Air Serbia και για την επέκταση του δικτύου που επιφέρει αυτή η συνεργασία. Επίσης, τόνισε ότι η Air Serbia αναμένεται να είναι κερδοφόρα φέτος, σημειώνοντας ότι η εταιρεία είχε 7% περισσότερους επιβάτες σε σχέση με πέρυσι, και ότι η χωρητικότητα είναι μεγαλύτερη από ποτέ. Τέλος, ανακοίνωσε ότι αεροσκάφη τύπου Α330 θα μισθωθούν με κόστος 500.000 δολάρια το μήνα.

Το αεροδρόμιο και η Air Σερβία θα εργαστούν από κοινού για να καλύψουν όλες τις τεχνικές απαιτήσεις, ιδίως όσον αφορά στη μεταφορά των αποσκευών για πτήσεις από το Βελιγράδι στη Νέα Υόρκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024