Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέες ευκαιρίες και διασυνδέσεις με ευρωπαϊκές πόλεις ψάχνει το αεροδρόμιο των Σκοπίων
Αεροδρόμια

Νέες ευκαιρίες και διασυνδέσεις με ευρωπαϊκές πόλεις ψάχνει το αεροδρόμιο των Σκοπίων

Σύμφωνα με δηλώσεις εκπροσώπου του αεροδρομίου υπάρχουν πολλές ευκαιρίες σε αγορές της Γερμανίας, της Δανίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, των Κάτω Χωρών και του Ηνωμένου Βασιλείου πού είτε εξυπηρετούνται ελλιπώς είτε δεν εξυπηρετούνται καθόλου.

Το αεροδρόμιο των Σκοπίων ‘ενδιαφέρεται ιδιαίτερα’ για νέες ευκαιρίες στην αγορά και έχει εντοπίσει αρκετές μη εξυπηρετούμενες ή ανεπαρκώς εξυπηρετούμενες ευρωπαϊκές χώρες, σύμφωνα με τοπικά δημοσιεύματα.
 
Μιλώντας στο EX- YU Aviation, εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε ότι, “Πέρα από τις αγορές που εξυπηρετεί το αεροδρόμιο των Σκοπίων, εμείς, βεβαίως, ενδιαφερόμαστε ιδιαίτερα για κάθε νέα ευκαιρία στην αγορά. Για να προσδιορίσουμε τις ευκαιρίες που μπορεί να υπάρχουν για κάποιες διαδρομές, παρακολουθούμε στενά τη ροή της εναέριας κυκλοφορίας από και προς τα Σκόπια σε τακτική βάση. Μετά από αυτές τις αναλυτικές μελέτες, είμαστε σε θέση να καθορίσουμε τις δυνατότητες διαδρομών και να προσεγγίσουμε τις αεροπορικές εταιρείες σε όλη την Ευρώπη“. 
 
Το αεροδρόμιο έχει εντοπίσει ότι οι δυτικοευρωπαϊκοί προορισμοί είναι ιδιαίτερα ελκυστικοί για τους δυνητικούς επιβάτες. “Οι τελευταίες μελέτες μας δείχνουν ότι υπάρχουν ακόμη πολλές ευκαιρίες σε αγορές της Γερμανίας, της Δανίας, του Βελγίου, της Γαλλίας, των Κάτω Χωρών και του Ηνωμένου Βασιλείου πού είτε εξυπηρετούνται ελλιπώς είτε δεν εξυπηρετούνται καθόλου. Ως εκ τούτου, μπορούμε να πούμε ότι όλες οι αγορές είναι σημαντικές για τον διαχειριστή των δύο αεροδρομίων της πΓΔΜ, την τουρκική εταιρία διαχείρισης αεροδρομίων TAV, που έχει από το 2010 αναλάβει τη διαχείριση των δύο αεροδρομίων της χώρας“. 

 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024