Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέες γραμμές της easyjet Λονδίνο – Μόσχα και Μιλάνο – Ρώμη
Αεροπορικές εταιρείες

Νέες γραμμές της easyjet Λονδίνο – Μόσχα και Μιλάνο – Ρώμη

Οι καθημερινές τετράωρες πτήσεις της easyjet από Λονδίνο προς Μόσχα, θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Α320 και η εταιρεία αναμένει να ταξιδέψουν πάνω από 230.000 επιβάτες μόνο τον πρώτο χρόνο, ξεκινώντας από την άνοιξη 2013.

Η easyJet διευρύνει τους ευρωπαϊκούς της προορισμούς, με τη νέα σύνδεση από το αεροδρόμιο του Gatwick στο Λονδίνο προς το Domodedovo της Μόσχας. Παράλληλα, η easyJet πήρε την άδεια από την Επιτροπή Ανταγωνισμού (AGCM) για την εσωτερική πτήση στην αγορά της Ιταλίας, συνδέοντας το αεροδρόμιο Linate του Μιλάνου με το αεροδρόμιο Fiumicino της Ρώμης.

Πιο συγκεκριμένα, οι καθημερινές τετράωρες πτήσεις από Λονδίνο προς Μόσχα, θα πραγματοποιούνται με αεροσκάφος Α 320 και η εταιρία αναμένει να ταξιδέψουν πάνω από 230.000 επιβάτες μόνο τον πρώτο χρόνο, ξεκινώντας από την άνοιξη 2013.

Η Carolyn McCall, Chief Executive of easyJet, δήλωσε σχετικά: “Η easyJet είναι πολύ ευχαριστημένη που πήρε την έγκριση από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας για τη σύνδεση Λονδίνου – Μόσχας. Η οικονομία της Ρωσίας είναι ραγδαία αναπτυσσόμενη και η χώρα διαθέτει σημαντικό πολιτιστικό και ιστορικό πλούτο. Πιστεύουμε θα υπάρξει μεγάλη ανταπόκριση στη νέα μας γραμμή εκ μέρους των καταναλωτών που θέλουν να ταξιδέψουν είτε για επαγγελματικούς λόγους, είτε για αναψυχή στη Μόσχα. Έχει αποδειχθεί επανειλημμένως ότι κάθε φορά που easyJet εισέρχεται σε μία νέα αγορά, τη διευρύνει, με υγιή ανταγωνισμό και χαμηλούς ναύλους, δίνοντας τη δυνατότητα σε ολοένα και περισσότερους καταναλωτές να ταξιδέψουν από ότι στο παρελθόν”.

Όσον αφορά στην εσωτερική σύνδεση Μιλάνο – Ρώμη, η easyJet επικροτεί την απόφαση της Επιτροπής Ανταγωνισμού, γιατί με αυτόν τον τρόπο οι Ιταλοί καταναλωτές έχουν πλέον τη δυνατότητα επιλογής. Η συγκεκριμένη σύνδεση θα εξυπηρετείται από αεροσκάφος Α 319 και θα πραγματοποιούνται 5 δρομολόγια καθημερινά.

Ο Frances Ouseley, Italy Country Director, δήλωσε σχετικά: “Η απόφαση αυτή αποτελεί ορόσημο για την αγορά της Ιταλίας. Η απόφαση αυτή δικαιώνει και είναι προς όφελος των Ιταλών καταναλωτών, για αυτό και εγκρίθηκε από την Επιτροπή Ανταγωνισμού. Ως η 3η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της χώρας, ήδη προσφέρουμε στους Ιταλούς καταναλωτές άνετα, ποιοτικά και οικονομικά αεροπορικά ταξίδια και πιστεύουμε ότι το τταλικό κοινό θα ανταποκριθεί θετικά και στις νέες μας υπηρεσίες”.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024