Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέες συνεργασίες στην ασφάλεια αερομεταφορών
Αερομεταφορές

Νέες συνεργασίες στην ασφάλεια αερομεταφορών

Η ICTS Hellas ανανέωσε τη συνεργασία της με την Emirates, τη Swissport και την Goldair, ενώ η εταιρεία ανέλαβε, ως συνεργάτης την ΑΚΤΩΡ Facility Management, την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των γραφείων του European Center of Education στη Θεσσαλονίκη.

Επεκτείνει τις διεθνείς συνεργασίες της στον τομέα των αερομεταφορών η ICTS Hellas, ως αποτέλεσμα της ζήτησης ποιοτικών υπηρεσιών ασφαλείας εν όψει της τουριστικής περιόδου αιχμής.

Η εταιρεία ασφάλειας αεροπορικών εταιρειών ανανέωσε τη συνεργασία της με την Emirates για την παροχή υπηρεσιών φύλαξης, επιθεώρησης και ελέγχου πρόσβασης αεροσκαφών, επιθεώρησης αποσκευών και εποπτείας check-in. Η ανανέωση συμπίπτει με την ανακοίνωση του διεθνούς αερομεταφορέα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα για την αύξηση των καθημερινών πτήσεων προς τον Διεθνή Αερολιμένα Αθήνας από 1 σε 2, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2016. Ανανεώθηκαν επίσης οι συμφωνίες της ICTS Hellas με την El Al, την US Airways, την Canada Rouge και την Air Transat για την παροχή υπηρεσιών αεροπορικής ασφάλειας σε συνολικά 7 αεροδρόμια της ελληνικής επικράτειας.

Παράλληλα, η Swissport και η Goldair εμπιστεύθηκαν για έναν ακόμα χρόνο την ICTS Hellas για την παροχή υπηρεσιών off airport check-in, ελέγχου φορτίου και τροφοδοσίας σε 6 και 5 αεροδρόμια της χώρας αντίστοιχα.

Επιπλέον, στον τομέα της Γενικής Ασφάλειας, η ICTS Hellas ανέλαβε, ως συνεργάτης την ΑΚΤΩΡ Facility Management, την παροχή υπηρεσιών φύλαξης των γραφείων του European Center of Education (CEDEFOP) στη Θεσσαλονίκη, του οργανισμού της Ε.Ε. για την Ανάπτυξη της Επαγγελματικής Κατάρτισης. Το έργο είναι διάρκειας 4 ετών, με έναρξη τον Απρίλιο του 2016, και περιλαμβάνει την παροχή υπηρεσιών φύλαξης στο εσωτερικό και το εξωτερικό των εγκαταστάσεων του οργανισμού, screeners, περιπολίες και έλεγχο πρόσβασης σε δύο σημεία. Τέλος, ανανεώθηκε το συμβόλαιο της εταιρείας με την Υδρόγειο Ασφαλιστική, το οποίο είναι σε ισχύ από το 2009, για την παροχή υπηρεσιών ασφαλείας και φύλαξης.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024