Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέες συνεργασίες της Goldair Handling με Siberia Airlines και Travel Service
Αερομεταφορές

Νέες συνεργασίες της Goldair Handling με Siberia Airlines και Travel Service

Εκτός από τη σύναψη συμβολαίου με τη Siberia Airlines και την αεροπορική εταιρεία Travel Service (Τσεχίας), η Goldair Handling ανανέωσε τις συνεργασίες τις με τις διεθνώς αναγνωρισμένες αεροπορικές εταιρείες Emirates και Alitalia.

Σε σύναψη συμβολαίου με τη Siberia Airlines, μια από τις μεγαλύτερες αεροπορικές εταιρείες στην Ρωσία, προχώρησε η Goldair Handling, το οποίο προβλέπει την επίγεια εξυπηρέτηση της αεροπορικής εταιρείας σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια.

Η Siberia Airlines, έχει την έδρα της στο αεροδρόμιο Tolmachevo του Νοβοσιμπίρσκ. Συμμετέχει στην εταιρεία S7 Group και είναι μέλος της παγκόσμιας αεροπορικής συμμαχίας Oneworld από το 2010, αποτελώντας την μόνη ρωσική εταιρεία στην συγκεκριμένη συμμαχία και τη δεύτερη ρωσική εταιρεία που αποτελεί μέρος κάποιας διεθνούς αεροπορικής συμμαχίας. Το δίκτυο εξυπηρέτησης της εταιρείας, περιλαμβάνει 83 προορισμούς σε 26 χώρες. Για φέτος εκτελεί τακτικά δρομολόγια δύο φορές την εβδομάδα από Μόσχα προς Αθήνα.

Η Goldair Handling Bulgaria σύναψε νέα συμφωνία με την αεροπορική εταιρεία Travel Service (Τσεχίας) για το αεροδρόμιο του Μπουργκάς στη Βουλγαρία, όπου η Goldair Handling Bulgaria δραστηριοποιείται από το 2012. Η Travel Service κατέχει ηγετική θέση στην αγορά ναυλωμένων πτήσεων στην Τσεχική Δημοκρατία, στην Σλοβακία, στην Ουγγαρία και έχει επίσης ένα σημαντικό μερίδιο στην Πολωνία. Για την περίοδο του καλοκαιριού και μέχρι τον Οκτώβριο του 2013 αναμένεται να υλοποιηθούν περίπου 70 ναυλωμένες πτήσεις την εβδομάδα από το αεροδρόμιο Μπουργκάς προς διάφορα αεροδρόμια της Τσεχίας, της Ουγγαρίας, της Πολωνίας και τη Σλοβακίας.

Σε ανανέωση συνεργασιών προχώρησε η Goldair Handling με τις διεθνώς αναγνωρισμένες αεροπορικές εταιρείες Emirates και Alitalia. Συγκεκριμένα η Alitalia, μέλους του SkyTeam ανανέωσε την σύμβαση επίγειας εξυπηρέτησης σε όλα τα ελληνικά αεροδρόμια με την Goldair Handling τόσο για τις τακτικές όσο και για τις charter πτήσεις της ενώ συγχρόνως υπογράφτηκε μεταξύ των δύο συμβόλαιο και για το αεροδρόμιο της Σόφιας, με ημερήσια πτήση από Ρώμη, στο οποίο επίσης δραστηριοποιείται η Goldair Handling Bulgaria από τo 2010.  Η Alitalia εκτελεί τρεις πτήσεις ημερησίως συνδέοντας την Ρώμη με την Αθήνα και μια πτήση/ημερησίως προς Νάπολη ενώ για το τρέχον έτος έχει προγραμματισμένες αρκετές πτήσεις charter σε διάφορα ελληνικά αεροδρόμια.

H Goldair Handling έχει παρουσία σε 26 ελληνικά αεροδρόμια, δύο αεροδρόμια στην Κύπρο (Λάρνακα & Πάφος) και δύο αεροδρόμια στην Βουλγαρία (Σόφια και Μπουργκάς), ενώ το 2012 εξυπηρέτησε συνολικά 66.000 πτήσεις, 11 εκατ. επιβάτες και 31 εκατ. τόνους φορτίου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024