Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέες συνεργασίες της ICTS Hellas Security Solutions με διεθνείς αερομεταφορείς
Ασφάλεια αερομεταφορών

Νέες συνεργασίες της ICTS Hellas Security Solutions με διεθνείς αερομεταφορείς

Η εταιρεία ισχυροποιεί την ηγετική παρουσία της στην αγορά αεροπορικής ασφάλειας μέσω των συνεργασιών με την Astra Air, την Blue Air, την Ellinair και την El Al στις οποίες παρέχει υπηρεσίες φύλαξης, επιθεώρησης και ελέγχου πρόσβασης αεροσκαφών, επιθεώρησης αποσκευών και εποπτείας check-in.

Την αυξανόμενη ζήτηση υπηρεσιών ασφαλείας εν όψει της κορύφωσης των τουριστικών αφίξεων σηματοδοτούν οι νέες συνεργασίες της ICTS Hellas Security Solutions με διεθνείς αερομεταφορείς.

Η εταιρεία ισχυροποιεί την ηγετική παρουσία της στην αγορά αεροπορικής ασφάλειας μέσω των συνεργασιών με την Astra Air, την Blue Air, την Ellinair και την El Al στις οποίες παρέχει υπηρεσίες φύλαξης, επιθεώρησης και ελέγχου πρόσβασης αεροσκαφών, επιθεώρησης αποσκευών και εποπτείας check-in. Για τις ίδιες υπηρεσίες η ICTS Hellas ανανέωσε τη συνεργασία της με την Aegean Airlines στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και σε 5 περιφερειακά αεροδρόμια καθώς και τη συνεργασία με την Emirates στον ΔΑΑ, ενώ υπέγραψε σύμβαση για την ασφάλεια των υπερατλαντικών πτήσεων της SkyGreece από και προς τις ΗΠΑ και τον Καναδά.

Με στόχο την βελτίωση της εξυπηρέτησης και της ικανοποίησης των επισκεπτών η SkyServ και η Goldair Handling εμπιστεύθηκαν της ICTS Hellas για την παροχή υπηρεσιών off airport σε 8 και 6 αεροδρόμια αντίστοιχα, με αντικείμενο τη μεταφορά επιβατών και των αποσκευών τους από και προς το αεροδρόμιο και την επιτάχυνση του ελέγχου ταξιδιωτικών εγγράφων και της έκδοσης καρτών επιβίβασης των επιβατών.

Ακόμη, στην ICTS Hellas ανατέθηκε από την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας η παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στους Κρατικούς Αερολιμένες Ρόδου και Κέρκυρας. Το αντικείμενο του έργου αφορά στον έλεγχο πρόσβασης προσώπων και οχημάτων, την ασφάλεια κρίσιμων σημείων περιορισμένης πρόσβασης, τον έλεγχο (screening) επιβατών, αποσκευών και χειραποσκευών, τον έλεγχο πρόσβασης στις αίθουσες αφίξεων, καθώς και τη διεξαγωγή περιπολιών στους χώρους των αερολιμένων. Για την υλοποίηση του έργου θα απασχοληθούν συνολικά 250 security agents, 150 στον Αερολιμένα της Ρόδου και 100 στον Αερολιμένα της Κέρκυρας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024