Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΝέος γενικός διευθυντής της Etihad Airways στην Κύπρο
Αεροπορικές εταιρείες

Νέος γενικός διευθυντής της Etihad Airways στην Κύπρο

Ο κ. Rashed Saif Al Shabi αναλαμβάνει τη θέση του γενικού διευθυντή των εργασιών της αεροπορικής εταιρείας Etihad Airways στην Κύπρο.

Η Etihad Airways, ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, προχώρησε στο διορισμό του κ. Rashed Saif Al Shabi στη θέση του γενικού διευθυντή των εργασιών της εταιρείας στην Κύπρο. Ο διορισμός του κ. Al Shabi έγινε κατόπιν της μετακίνησης του μέχρι πρότινος γενικού διευθυντή της εταιρείας στην Κύπρο κ. John Evans, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία των εργασιών της Etihad Airways στις Φιλιππίνες.

Ο κ. Al Shabi διαθέτει πολυετή εμπειρία σε καίριες θέσεις εργασίας τόσο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, όσο και σε άλλες αγορές. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Etihad Airways τον Ιούλιο του 2009 ως Business Development Manager με έδρα το Άμπου Ντάμπι, κατείχε διάφορα διευθυντικά πόστα στη Dubai Islamic Bank. Το 2010 και με την ιδιότητα του Business Development Manager, μετατέθηκε στο γραφείο της Etihad Airways στο Αμμάν της Ιορδανίας.

Τον Ιανουάριο του 2011, ο κ. Al Shabi διορίστηκε στη θέση του γενικού διευθυντή του γραφείου της Etihad Airways στις Σεϋχέλλες, έχοντας στις αρμοδιότητες του τόσο τις εμπορικές, όσο και τις επιχειρησιακές εργασίες της εταιρείας. Διετέλεσε επίσης συνδετικός κρίκος στις επαφές και διαπραγματεύσεις μεταξύ της Etihad Airways με την Air Seychelles, της οποίας ο εθνικός αερομεταφορέας των ΗΑΕ κατέχει σήμερα ποσοστό της τάξης του 40%.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την συμπερίληψη του κ. Al Shabi στην ηγετική ομάδα των εργασιών της εταιρείας στην Ευρώπη. “Η σύνδεση Λάρνακα-Άμπου Ντάμπι αποτελεί ένα από τα σημαντικά δρομολόγιο της Etihad Airways, ενώνοντας την Κύπρο με τα ΗΑΕ, τις χώρες του Κόλπου και όχι μόνο σε ότι αφορά τον τουρισμό, τις επιχειρήσεις, αλλά και τον πολιτισμό. Ο Rashed Saif Al Shabi έχει μια αποδεδειγμένα επιτυχημένη πορεία στον κλάδο των αερομεταφορών και εργάζεται πάντοτε με ιδιαίτερο πάθος για να φέρει εις πέρας το έργο που αναλαμβάνει. Αναμένουμε ότι με τις διευθυντικές του ικανότητες και τη σωστή στρατηγική κατεύθυνση θα πετύχει ακόμη περισσότερα για τις εργασίες μας στην κυπριακή αγορά”.

Η Etihad Airways ξεκίνησε τις πτήσεις της από τη Λάρνακα προς το Άμπου Ντάμπι, τον Ιούνιο του 2009. Ο εθνικός αερομεταφορέας των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων πραγματοποιεί τρεις πτήσεις την εβδομάδα, κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, χρησιμοποιώντας αεροσκάφη τύπου Airbus A320.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024