Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςO Alexander Schlaubitz αναλαμβάνει νέος διευθυντής Marketing της Lufthansa
Στελέχη

O Alexander Schlaubitz αναλαμβάνει νέος διευθυντής Marketing της Lufthansa

Ο κ. Alexander Schlaubitz αναλαμβάνει καθήκοντα διευθυντή Marketing στη Lufthansa Passenger Airlines στη Φρανκφούρτη, ως υπεύθυνος για το σύνολο των ενεργειών marketing της αεροπορικής εταιρείας.

Στις 7 Ιανουαρίου 2013, ο κ. Alexander Schlaubitz (47 ετών) πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα διευθυντή Marketing στη Lufthansa Passenger Airlines στη Φρανκφούρτη. Από αυτή τη θέση, θα είναι υπεύθυνος για το σύνολο των ενεργειών marketing της αεροπορικής εταιρείας.

Πέραν της κλασικής διαφημιστικής προβολής και διαχείρισης του εταιρικού προϊόντος, τα καθήκοντά του θα περιλαμβάνουν ενέργειες direct marketing και marketing analysis για τη Lufthansa Passenger Airlines. Ο κ. Schlaubitz θα αναφέρεται στον Dr. Reinhold Huber, διευθυντή Προϊόντος και Marketing. Διαδέχεται τον Hubert Frach, που αποχώρησε από τον Όμιλο Lufthansa. Πρόσφατα, ο κ. Schlaubitz εργάστηκε για το δίκτυο κοινωνικής δικτύωσης Facebook ως διευθυντής Customer Marketing για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική (EMEA).

Μετά την ολοκλήρωση των σπουδών στο Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου του Μισούρι, ΗΠΑ, ο κ. Schlaubitz απέκτησε την πρώτη επαγγελματική του εμπειρία σε διάφορες εταιρείες marketing των USA. Το 2001, έκανε μεταγραφή στην παγκόσμια διαφημιστική εταιρεία Leo Burnett και το 2003 στην εταιρεία επικοινωνίας Change Communications. Οι εκεί αρμοδιότητές του συμπεριλάμβαναν το στρατηγικό σχεδιασμό της επικοινωνιακής πολιτικής, για σημαντικούς πελάτες, όπως οι εταιρείες Johnson & Johnson, Adecco, Campari και Nokia. Τρία χρόνια αργότερα, ο Schlaubitz εργάστηκε για την εταιρεία Intel Corporation στο Μόναχο αναλαμβάνοντας τη θέση του διευθυντή Μarketing για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική, έως το 2011, οπότε ανέλαβε αντίστοιχη θέση στον ιστοχώρο κοινωνικής δικτύωσης Facebook.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024