Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςO 'Tαξιάρχης' της SkyGreece φέρνει πιο κοντά τη Θεσσαλονίκη με το Τορόντο
Αεροπορικές εταιρείες

O 'Tαξιάρχης' της SkyGreece φέρνει πιο κοντά τη Θεσσαλονίκη με το Τορόντο

Κάθε Πέμπτη η SkyGreece Airlines θα συνδέει με τακτικές υπερατλαντικές πτήσεις τη Θεσσαλονίκη και το Βόρειο Ελλάδα γενικότερα με τον Καναδά.

Ιστορική υπερατλαντική πτήση πραγματοποίησε χθες στη 1 το μεσημέρι στο Αεροδρόμιο “Μακεδονία” ο “Ταξιάρχης” της SkyGreece Airlines, καθώς άνοιξε τα “φτερά του” και και για πρώτη φορά συνέδεσε την Θεσσαλονίκη με το Τορόντο, σε πανηγυρικό και συγκινητικό κλίμα καθώς η Εταιρεία των Απόδημων Ελλήνων έκανε το όραμα της πράξη. Έτσι, κάθε Πέμπτη η SkyGreece Airlines θα συνδέει με τακτικές υπερατλαντικές πτήσεις τη Θεσσαλονίκη και το Βόρειο Ελλάδα γενικότερα με τον Καναδά.

Ο π. Νικόλαος Αλεξανδρής τόνισε ότι μέχρι σήμερα οι πτήσεις μεταξύ Μόντρεαλ, Τορόντο και Αθήνας, έχουν πληρότητα 92%, ενώ ήδη η επόμενη πτήση του Σαββάτου για το αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος” με 276 θέσεις είναι ήδη sold out.

Η εταιρεία προσφέρει στις πτήσεις της, ελληνική φιλοξενία με ανταγωνιστικό εισιτήριο, ενώ στελεχώνεται από έμπειρο προσωπικό και διαθέτει τρεις πιλότους, που συμπληρώνουν 50.000 ώρες πτήσεων.
 
Την έναρξη των πτήσεων από τη Θεσσαλονίκη, χαιρέτησε ο Καναδός Πρέσβης στην Αθήνα, Robert Peck, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας και πλήθος φορέων της πόλης, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, των τουριστικών και επιχειρηματικών φορέων της πόλης, ξενοδόχοι τουριστικοί πράκτορες οι οποίοι δήλωσαν τη θερμή στήριξη και συμπαράστασή τους στο εγχείρημα της SkyGreece Airlines.

Αντιπρόσωπος της Sky Greece στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα ανέλαβε η εταιρεία Proton air & tourism services, την οποία διευθύνει ο κ. Κώστας Κρυστάλλης, στέλεχος με τεράστια εμπειρία, καθώς για δεκαετίες ασχολήθηκε με τις πωλήσεις στον αεροπορικό χώρο στις εταιρείες Swiss, Austrian και Olympic.


Στη φωτογραφία (από αριστερά) Ο κ. Τάσος Γούσιος της Alpha Marketing, που υποστηρίζει επικοινωνιακά την Proton, ο κ. Κώστας Κρυστάλλης της Proton services, ο π. Νικόλαος Αλεξανδρής ιδρυτής της Sky Greece και η κα Πέγκυ Φιλίππου Communication Director.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024