Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι εταιρείες που αντιπροσωπεύει η Gold Star Aviation συνεχίζουν να εκδίδουν εισιτήρια στην ελληνική αγορά
Αερομεταφορές

Οι εταιρείες που αντιπροσωπεύει η Gold Star Aviation συνεχίζουν να εκδίδουν εισιτήρια στην ελληνική αγορά

Η Gold Star Aviation ευχαριστεί τις διοικήσεις των Gulf Air, Jet Airways, Ethiopian Airlines, TAP Portugal, Ukraine International Airlines και Meridiana που επέλεξαν να συνεχίσουν την έκδοση εισιτηρίων τους στην ελληνική αγορά.

Η Gold Star Aviation, εκ μέρους των αεροπορικών εταιρειών Gulf Air, Jet Airways, Ethiopian Airlines, TAP Portugal, Ukraine International Airlines και Meridiana, τις οποίες αντιπροσωπεύει η Gold Star Aviation στην Ελλάδα, ευχαριστεί τα ελληνικά τουριστικά γραφεία “για τη συνεργασία και την εμπιστοσύνη που επιδεικνύετε, τις δύσκολες για όλους μας αυτές ώρες”.

Οι διοικήσεις των αεροπορικών αυτών εταιρειών, παρά το γενικότερο δυσμενές κλίμα και την αναστάτωση που προκλήθηκε στον κλάδο των αερομεταφορών από την απόφαση αρκετών αεροπορικών εταιρειών να αναστείλουν τη δυνατότητα έκδοσης εισιτηρίων τους στην ελληνική αγορά, “επέλεξαν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στην πατρίδα μας και ειδικότερα σε σας, τους συνεργάτες μας και δεν προχώρησαν σε μια αντίστοιχη, με την πιο πάνω, κίνηση. Για αυτό θα θέλαμε, ειλικρινά, να τους ευχαριστήσουμε για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας για αυτήν τους την επιλογή, και εσάς για τη συμπαράσταση και τη συνεργασία σας”, αναφέρει η Gold Star Aviation, μέσω του γενικού της διευθυντή κ. Μιχάλη Φλεριανού.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024