Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2019 – στην κορυφή η Qatar Airways
Αεροπορικές εταιρείες

Οι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου για το 2019 – στην κορυφή η Qatar Airways

Η Singapore Airlines κέρδισε το βραβείο για το 'Καλύτερο Πλήρωμα Καμπίνας', ενώ τιμήθηκε και με τα βραβεία για την 'Καλύτερη First Class', την 'Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Ασία' και τo 'Καλύτερο Κάθισμα First Class'.

Οι επικεφαλής των αεροπορικών εταιρειών και η “αφρόκρεμα” των αερομεταφορών από όλο τον κόσμο συμμετείχαν σήμερα στην απονομή των 2019 World Airline Awards που έγινε στο Παρίσι για να λάβουν τα βραβεία τους, με ψήφους των πελατών τους. Η Qatar Airways κέρδισε το κορυφαίο βραβείο και ονομάστηκε Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία του Κόσμου, καθώς και “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία για Business Class” και “Καλύτερη Αεροπορική για Καθίσματα Business Class” και “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στη Μέση Ανατολή”. Η Singapore Airlines κέρδισε το βραβείο για το “Καλύτερο Πληρωμα Καμπίνας”, ενώ τιμήθηκε και με τα βραβεία για την “Καλύτερη First Class”, την “Καλύτερη Αεροπορική Εταιρεία στην Ασία” και το “Καλύτερο Κάθισμα First Class”.

Σημειώνεται ότι η Aegean Airlines βρέθηκε το 2018 στην 39η θέση μεταξύ των 100 καλύτερων αεροπορικών εταιρειών διεθνώς, από την 37η θέση το 2017.

Η Aegean αναδείχθηκε για ακόμη μία χρονιά “Καλύτερη Περιφερειακή Αεροπορική Εταιρεία στην Ευρώπη”. Σχολιάζοντας τη βράβευση της, ο Edward Plaisted, CEO της Skytrax, δήλωσε: “Πρόκειται για μία σημαντική αναγνώριση για την Aegean και για το προσωπικό πρώτης γραμμής της, το οποίο είναι υπεύθυνο για την επίτευξη, της τόσο υψηλής ικανοποίησης των επιβατών. Η επίτευξη αυτής της συνέπειας, που έχει οδηγήσει την AEGEAN να ψηφιστεί Καλύτερη Περιφερειακή Εταιρεία για εννιά συνεχόμενες χρονιές, δεν είναι εύκολη υπόθεση και αποτελεί τεράστιο θρίαμβο για την Aegean το γεγονός ότι έχει επιτύχει αυτή τη σημαντική αναγνώριση από τους επιβάτες της”.


O κ. Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της Aegean και ο κ. Γιάννης Τζοβάνης, διευθυντής Πληρωμάτων Θαλάμου Επιβατών παρέλαβαν το βραβείο από τον Edward Plaisted, CEO της SKYTRAX, συνοδευόμενοι από μέλη πληρώματος καμπίνας της εταιρείας.

Ο κ. Δημήτρης Γερογιάννης, διευθύνων σύμβουλος της Aegean, ανέφερε: “Είμαστε εξαιρετικά υπερήφανοι, τόσο για την Aegea nόσο και για την Ελλάδα, που κερδίσαμε ακόμα μια φορά, αυτό το σημαντικό βραβείο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω, όλους τους συναδέλφους μου στην Aegean, που εργάζονται ακούραστα για να προσφέρουν στους επιβάτες μας, από τα βάθη της καρδιάς τους, τη μοναδική ελληνική φιλοξενία. Το 2019 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για εμάς, καθώς σηματοδοτεί την 20η επέτειό μας. Από την πρώτη κιόλας πτήση μας, έχουμε ως επίκεντρο της φιλοσοφίας μας, την προσφορά υπηρεσιών υψηλής ποιότητας στους επιβάτες μας, προωθώντας παράλληλα τις αρετές της Ελλάδας. Θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο μέλλον και να εργαζόμαστε σκληρά για να αξίζουμε την επιλογή και την εμπιστοσύνη των επιβατών μας”.

Το top10 για το 2019

  1. Qatar Airways
  2. Singapore Airlines
  3. ANA All Nippon Airways
  4. Cathay Pacific
  5. Emirates
  6. EVA Air
  7. Hainan Airlines
  8. Qantas Airways
  9. Lufthansa
  10. Thai Airways

Οι Καλύτερες Αεροπορικές Εταιρείες της Ευρώπης το 2019

  1. Lufthansa
  2. Swiss International Air Lines
  3. Austrian Airlines
  4. KLM Royal Dutch Airlines
  5. British Airways
  6. Virgin Atlantic
  7. Aeroflot
  8. Air France
  9. Iberia
  10. Turkish Airlines

Το Καλύτερο Προσωπικό Καμπίνας 2019

  1. Singapore Airlines
  2. Garuda Indonesia
  3. ANA All Nippon Airways
  4. Thai Airways
  5. EVA Air
  6. Cathay Pacific
  7. Hainan Airlines
  8. Japan Airlines
  9. Qatar Airways
  10. China Airlines

Οι Καλύτερες Low-Cost Αεροπορικές Εταιρείες 2019

  1. AirAsia
  2. easyJet
  3. Norwegian
  4. Southwest Airlines
  5. AirAsiaX
  6. Jetstar Airways
  7. WestJet
  8. Indigo
  9. Ryanair
  10. Eurowings

Οι Πιο Καθαρές Αεροπορικές Εταιρείες

  1. EVA Air
  2. Japan Airlines
  3. ANA All Nippon Airways
  4. Singapore Airlines
  5. Asiana Airlines
  6. Hainan Airlines/
  7. Swiss Int’l Air Lines
  8. Cathay Pacific
  9. Qatar Airways
  10. Lufthansa

Ενδεικτικά, η Air Transat ψηφίστηκε “Καλύτερη Αεροπορική για Ταξίδια Αναψυχής” η ANA All Nippon Airways πήρε το βραβείο “Καλύτερων Υπηρεσιών στο Αεροδρόμιο”, η Norwegian ψηφίστηκε ως η “Καλύτερη Low-Cost για πτήσεις Long Haul”, η Philippine Airlines ως η “Καλύτερη πιο Βελτιωμένη Αεροπορική Εταιρεία” και η Bangkok Airways ως η “Καλύτερη Περιφερειακή Αεορπορική Εταιρεία”. Τέλος, η Star Alliance πήρε το βραβείο “Καλύτερη Αεροπορική Συμμαχία”.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024