Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟι καλύτερες αεροπορικές του κόσμου για το 2019 από το TripAdvisor
Αεροπορικές εταιρείες

Οι καλύτερες αεροπορικές του κόσμου για το 2019 από το TripAdvisor

Η Singapore Airlines κορυφαία αεροπορική εταιρεία για το 2019, στα ετήσια βραβεία Travellers' Choice awards for Airlines. Ακόμη, η Aegean αξιολογήθηκε ως Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη, Καλύτερη Business Class σε περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη και Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα.

Αναγνωρίζοντας τους αγαπημένους αερομεταφορείς των ταξιδιωτών για τρίτη συνεχή χρονιά, το TripAdvisor χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που καθορίζει την ποσότητα και την ποιότητα των κριτικών και των αξιολογήσεων των αεροπορικών εταιρειών που υποβάλλονται από ταξιδιώτες ανά τον κόσμο, σε περίοδο 12 μηνών. Σύμφωνα με αυτές, η Singapore Airlines είναι η κορυφαία αεροπορική εταιρεία για το 2019.

Η Qatar Airways αντικατέστησε την Air New Zealand στη δεύτερη θέση φέτος, ενώ η EVA Air “ανέβηκε” στην τρίτη θέση. Η EVA είναι η αεροπορική εταιρία της Ταϊβάν και διαθέτει πτήσεις κοινού κωδικού με την Air New Zealand. Είναι γνωστή για τη σειρά εικόνων “Hello Kitty” σε διάφορα αεροπλάνα της Boeing.

Οι ιαπωνικές αεροπορικές εταιρείες JAL και ANA επαινέθηκαν για το φαγητό και τις υπηρεσίες τους, ενώ η πορτογαλική αεροπορική εταιρεία Azul και η Emirates έλαβαν τα εύσημα για σέρβις “πρώτης θέσης” στις θέσεις Economy. Αν και η Air New Zealand έπεσε έξι θέσεις, στο Νο.8 της κατάταξης, οι εξαιρετικές θέσεις της Premium Economy επαινέθηκαν για τα άνετα καθίσματα και το εξαιρετικό φαγητό.

Η αμερικανική Southwest Airlines παρέμεινε στη έκτη θέση, αγαπημένη των επιβατών καθώς τους επιτρέπει να κάνουν check-in δύο αποσκευές που περιλαμβάνονται στην τιμή του εισιτηρίου – κάτι πολύ σπάνιο στις ΗΠΑ. Η βρετανική Jet2.com ξεχώρισε για την αποδοτικότητα και το “γενναιόδωρο” χώρο για τα πόδια.

Οι κορυφαίες εταιρείες στα TripAdvisor’s Travellers’ Choice Awards for Airlines:

  1. Singapore Airlines
  2. Qatar Airways
  3. EVA air
  4. Emirates
  5. Japan Airlines (JAL)
  6. Southwest Airlines
  7. Azul
  8. Air New Zealand
  9. Jet2.com
  10. ANA (All Nippon Airways)

Επίσης βραβεύθηκαν οι:

  • Best First Class: Emirates
  • Best Business Class: Qatar Airways
  • Best Premium Economy: Air New Zealand
  • Best Economy: Singapore Airlines
Όσον αφορά στην ελληνική Aegean, οι επισκέπτες του TripAdvisor την ανακήρυξαν μέσω των αξιολογήσεων τους σε:
  • Καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη,
  • Καλύτερη Business Class σε περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη
  • Καλύτερη αεροπορική εταιρεία στην Ελλάδα.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024