Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΌμιλος Mouzenidis: Νέες δραστηριότητες και επέκταση δικτύου για το 2014
Τουριστικά γραφεία

Όμιλος Mouzenidis: Νέες δραστηριότητες και επέκταση δικτύου για το 2014

Το 2013, ο αριθμός πελατών που θα διακινήσει ο Όμιλος Mouzenidis, συνολικά μέχρι το τέλος του έτους, αναμένεται να ξεπεράσει τις 400.000.

Νέες δραστηριότητες σε τομείς όπως οι αερομεταφορές και ο ιατρικός τουρισμός, επέκταση του δικτύου γραφείων στο εξωτερικό, καινούρια προιόντα και υπηρεσίες και αναβάθμιση του on line συστήματος κρατήσεων, περιλαμβάνει η στρατηγική του Τουριστικού Οργανισμού Mouzenidis Travel, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα, με αφορμή τη συμμετοχή του Ομίλου Mouzenidis στην έκθεση Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη.

Η παρουσίαση του πλήρους φάσματος δραστηριοτήτων του Ομίλου Mouzenidis, καθώς και των προγραμμάτων εξερχόμενου τουρισμού, πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια ειδικής εκδήλωσης την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου ενώπιον πλήθους προσκεκλημένων τουριστικών πρακτόρων, δημοσιογράφων, εκπροσώπων αεροπορικών εταιρειών, ξενοδόχων και τουριστικών παραγόντων, στην αίθουσα του συνεδριακού κέντρου “Νικόλαος Γερμανός” στις εγκαταστάσεις της Helexpo.


Ο κ. Evgeny Pisarevsky, υφυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αρμόδιος για τον Τουρισμό.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο κ. Evgeny Pisarevsky, υφυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας, αρμόδιος για τον Τουρισμό, ο οποίος παρουσίασε τον προορισμό της Ρωσίας και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην σταθερά ανοδική τάση του τουριστικού ρεύματος στη χώρα του, από την Ελλάδα, που φέτος κατέγραψε αύξηση της τάξης του 35%.

Το 2013, ο αριθμός πελατών που θα διακινήσει ο Όμιλος Mouzenidis, συνολικά μέχρι το τέλος του έτους, αναμένεται να ξεπεράσει τις 400.000. Για την περίοδο του 2014, οι εκτιμήσεις που γίνονται αυτήν τη στιγμή κάνουν λόγο για περαιτέρω αύξηση της τάξης του 35%, δηλαδή προβλέπεται ότι θα ξεπεραστεί κατά πολύ το επίπεδο των 500.000 πελατών.

Στα νέα σχέδια του Ομίλου Mouzenidis ξεχωρίζουν:

  • Η Ellinair: Είναι η νέα αεροπορική εταιρεία που θα ξεκινήσει τις πτήσεις της από το καλοκαίρι του 2014 προς τη Ρωσία και Ουκρανία και άλλες χώρες της Ανατολικής Ευρώπης και ειδικά με τακτικές πτήσεις για όλο τον χρόνο προς την Ρωσία & Ουκρανία, αρχικά με αεροσκάφη RJ85 και αργότερα και με Airbus. Η εταιρεία βρίσκεται στο στάδιο των αδειοδοτήσεων και της εξασφάλισης των απαραίτητων πιστοποιητικών πτητικού έργου, θα έχει έδρα τη Θεσσαλονίκη και με πλήρως καταρτισμένο προσωπικό που ήδη επιλέγεται, θα συμβάλλει καθοριστικά στην καλύτερη εξυπηρέτηση των τουριστών από αυτές τις χώρες και από την Ελλάδα.
  • Η Grekomed: Το υπό σύσταση τμήμα του ομίλου, θα επικεντρωθεί στην ανάπτυξη του Ιατρικού τουρισμού και στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών ιατρικής φροντίδας σε συνδυασμό με ταξιδιωτικές υπηρεσίες, από τις αγορές στις οποίες δραστηριοποιείται ο Όμιλος Mouzenidis προς την Ελλάδα και αντίστροφα. Ήδη, ο Όμιλος Mouzenidis βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο συζητήσεων με σημαντικούς ομίλους της αγοράς για τη σύναψη συμφωνιών στρατηγικής συνεργασίας στον τομέα αυτόν.
  • Η επέκταση του δικτύου γραφείων: Ανακοινώθηκε το άνοιγμα άλλων τεσσάρων νέων γραφείων αποκλειστικών συνεργατών. Έτσι, ο όμιλος θα διαθέτει από το 2014, 80 γραφεία στο δίκτυο αποκλειστικών του συνεργατών σε 60 πόλεις του εξωτερικού, σε εννέα διαφορετικά κράτη, όλα υπό το brand name mouzenidis travel και θα εξυπηρετείται επίσης από τα έντεκα ιδιόκτητα γραφεία στη χώρα μας.
  • Η αναβάθμιση του on line συστήματος κρατήσεων: Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκε και ο νέος εύκολος τρόπος on-line κρατήσεων στο νέο site της εταιρείας, που δίνει τη δυνατότητα σε όλους πελάτες και τους τουριστικούς πράκτορες να ενημερώνονται για διαθεσιμότητα και να επιβεβαιώνουν τις κρατήσεις τους για όλες τις υπηρεσίες, όπως οικονομικά εισιτήρια στο δίκτυο των πτήσεων του Ομίλου, μεμονωμένα ξενοδοχεία στην Ελλάδα και στο Μπάνσκο και γενικά, για όλες τις εκδρομές και τα προγράμματα στο εξωτερικό.
  • Τα προγράμματα Εξερχόμενου Τουρισμού: Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, έγινε παρουσίαση όλων των προϊόντων του τμήματος εξερχόμενου τουρισμού από Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Σημειώνεται ότι το 2013 περισσότερα από 2.500 άτομα, ταξίδεψαν οργανωμένα στην Ρωσία και χώρες της κοινοπολιτείας, μέσω της Mouzenidis Travel.

Οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση ενημερώθηκαν για τα προγράμματα της τρέχουσας περιόδου αλλά και του νέου έτους για τη Ρωσία, την Ουκρανία, τη Λετονία, άλλες ευρωπαϊκές πόλεις, αλλά και για τα προγράμματα μεμονωμένων ταξιδιών, γαμήλιων ταξιδιών και κρουαζιερών, για όλο τον κόσμο.

Παρουσιάστηκαν επίσης, η εταιρεία παραγωγής κρασιού Mouzenidis Wine και το μοναδικό κελάρι-κάβα Kava Idea, στη Χαλκιδική.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024