Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠαρουσίαση της Virgin Atlantic για ταξιδιωτικά γραφεία στο Hard Rock Café
Αεροπορικές εταιρείες

Παρουσίαση της Virgin Atlantic για ταξιδιωτικά γραφεία στο Hard Rock Café

Ανοίγει ο δρόμος σε εταιρείες στην Ελλάδα να συμμετέχουν στο διάσημο εταιρικό πρόγραμμα συνεργασίας της Virgin Atlantic, 'flying co'.

Η Virgin Atlantic φιλοξένησε για τους ταξιδιωτικούς πράκτορες εταιρική παρουσίαση την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου στο Hard Rock Café στην Αθήνα. Κατά την διάρκεια της παρουσίασης οι ταξιδιωτικοί πράκτορες ενημερώθηκαν για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στην Virgin Atlantic Airways.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο κ. Nick Bettles, διευθυντής Πωλήσεων της εταιρείας στην Ευρώπη, ο οποίος σχολίασε πως ο κύριος λόγος για τον οποίο η εταιρεία ξεχωρίζει από το πλήθος είναι “το πάθος της Virgin Atlantic με την εξυπηρέτηση  πελατών”. Αξίζει να σημειωθεί ότι πλέον ανοίγει ο δρόμος σε εταιρείες στην Ελλάδα να συμμετέχουν και στο διάσημο εταιρικό πρόγραμμα συνεργασίας της Virgin Atlantic, “flying co”.

Σήμερα η αεροπορική εταιρεία εξυπηρετεί πάνω από 30 προορισμούς σε όλο τον κόσμο. Η Virgin Atlantic προσφέρει ένα διαφοροποιημένο προϊόν και υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στα αποκλειστικά Clubhouses (αίθουσες διακεκριμένων επιβατών) της εταιρείας.

Με την πάροδο του χρόνου η Virgin Atlantic έχει λάβει διάφορα βραβεία για τις υπηρεσίες της, όπως αυτό της “κορυφαίας αεροπορικής εταιρείας της Ευρώπης στη Βόρεια Αμερική” (World Travel Awards 2016).

Σημειώνεται ότι γενικός αντιπρόσωπος πωλήσεων (GSA) της Virgin Atlantic Airways στην Ελλάδα και Κύπρο είναι η Discover the World.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024