Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΠροοπτική αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Αθήνας – Βαγδάτης – Ερμπίλ
Τουριστική πολιτική

Προοπτική αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Αθήνας – Βαγδάτης – Ερμπίλ

Κατά τη συνάντηση της υπουργού Τουρισμού κα Όλγας Κεφαλογιάννη με τον υπουργό Τουρισμού και Αρχαιοτήτων του Ιρακ κ. Liwa Smaysim συμφωνήθηκε να γίνει επικαιροποίηση της υφιστάμενης τουριστικής συμφωνίας, που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών από το 1981, ενώ συζητήθηκε το θέμα των θεωρήσεων (visa).

Η υπουργός Τουρισμού κα Όλγα Κεφαλογιάννη συναντήθηκε χθες το μεσημέρι, στο Υπουργείο Τουρισμού, με τον υπουργό Τουρισμού και Αρχαιοτήτων του Ιράκ κ. Liwa Smaysim, o οποίος βρίσκεται στην Αθήνα για να συμμετάσχει στο διεθνές συνέδριο, με θέμα “Ευρώπη και Αραβικός Κόσμος” που διοργανώνει το περιοδικό “Economist”.

Κατά τη συνάντηση συμφωνήθηκε να γίνει επικαιροποίηση της υφιστάμενης τουριστικής συμφωνίας, που υπάρχει μεταξύ των δύο χωρών από το 1981. Επίσης έγινε επισκόπηση των διμερών ζητημάτων. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε συζήτηση, για το θέμα των θεωρήσεων (visa), αλλά και για την προοπτική αεροπορικής σύνδεσης μεταξύ Αθήνας – Βαγδάτης – Ερμπίλ.

Τέλος ο κ. Smaysim ενημέρωσε την κα Κεφαλογιάννη για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα του (εκλογές στο Ιράκ) “αλλά και για την αύξηση της τουριστικής κίνησης στο Ιράκ, λόγω της ραγδαίας ανάπτυξής του, τα τελευταία χρόνια”, όπως δήλωσε.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024