Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςRyanair: Αύξηση 17% της επιβατικής κίνησης τον Ιανουάριο – Assessment Days στην Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Ryanair: Αύξηση 17% της επιβατικής κίνησης τον Ιανουάριο – Assessment Days στην Ελλάδα

Η ετήσια επιβατική κίνηση μέχρι τον Ιανουάριο αυξήθηκε κατά 15% σε 118,3 εκατ. επιβάτες. Η Crewlink, επίσημος συνεργάτης αξιολόγησης και πρόσληψης προσωπικού της Ryanair ανακοίνωσε ότι καμπάνια πρόσληψης στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη και στις 16 Φεβρουαρίου στην Αθήνα.

Η Ryanair ανακοίνωσε τα στατιστικά στοιχεία επιβατικής κίνησης Ιανουαρίου, σύμφωνα με τα οποία:

  • H κίνηση αυξήθηκε κατά 17% σε 8,77 εκατ. επιβάτες.
  • Ο συντελεστής πληρότητας αυξήθηκε κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες αγγίζοντας το 90%.
  • Η ετήσια επιβατική κίνηση μέχρι τον Ιανουάριο αυξήθηκε κατά 15% σε 118,3 εκατ. επιβάτες.

Ο Kenny Jacobs της Ryanair δήλωσε: “H επιβατική κίνηση Ιανουαρίου αυξήθηκε κατά  17% σε 8,77 εκατ. επιβάτες, ενώ η πληρότητα αυξήθηκε κατά 2 ποσοστιαίες μονάδες, αγγίζοντας το 90%, λόγω των ακόμα χαμηλότερων ναύλων μας τον Ιανουάριο, καθώς και της  συνεχής επιτυχίας του προγράμματος ‘Always Getting Better’.

Οι πελάτες μπορούν να αναμένουν ακόμα χαμηλότερους ναύλους, με το καλοκαιρινό πρόγραμμα για το 2017 να είναι ήδη διαθέσιμο προς κράτηση. Παροτρύνουμε τους πελάτες μας να κάνουν από τώρα κράτηση για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αναζητώντας τους χαμηλότερους ναύλους στην Ευρώπη στην ιστοσελίδα Ryanair.com ή μέσω της εφαρμογής μας”.

Καμπάνια αναζήτησης πληρώματος καμπίνας για την Ryanair στην Ελλάδα

Η Crewlink, επίσημος συνεργάτης αξιολόγησης και πρόσληψης προσωπικού της Ryanair ανακοίνωσε ότι η καμπάνια πρόσληψης και αξιολόγησης των ενδιαφερομένων Assessment Days θα γίνει στην Ελλάδα στις 15 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη και στις 16 Φεβρουαρίου στην Αθήνα. Αιτήσεις για ραντεβού μπορεί κανείς να καταθέσει στο www.crewlink.ie.

“Η Ryanair πρόσφατα ανακοίνωσε ότι μετέφερε αριθμό ρεκόρ επιβατών (8,7 εκατομμύρια) μέσα στον Ιανουάριο του 2017. Προσλαμβάνουμε προσωπικό καμπίνας για απεριόριστο αριθμό θέσεων, για να ανταποκριθούμε στα σημαντικά επίπεδα ανάπτυξής μας. Αντίστοιχες καμπάνιες αναζήτησης προσωπικού θα γίνουν και σε όλη την Ιταλία κατά τις προσεχείς εβδομάδες. Οι υποψήφιοι που περνούν επιτυχώς το εκπαιδευτικό μας σεμινάριο, λαμβάνουν βεβαίωση πληρώματος καμπίνας από την EASA και έχουν εγγυημένο συμβόλαιο διάρκειας 3 χρόνων με την Crewlink, που τους επιτρέπει να εργαστούν στα αεροσκάφη της Ryanair ως πλήρωμα καμπίνας”, είπε ο Andrew Swan, γενικός διευθυντής της Crewlink.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024