Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣαράντα τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση της Malaysia Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Σαράντα τραυματίες από αναταράξεις σε πτήση της Malaysia Airlines

Οι επιβάτες τραυματίστηκαν στη σύντομη στιγμή των αναταράξεων πάνω από τον κόλπο της Βεγγάλης. Στους τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Δεκάδες άνθρωποι (34 επιβάτες και 6 μέλη πληρώματος) τραυματίστηκαν στην πτήση της Malaysia Airlines από το Λονδίνο προς την πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ, όταν σοβαρές αναταράξεις χτύπησαν το αεροσκάφος.

Οι επιβάτες τραυματίστηκαν στη σύντομη στιγμή των αναταράξεων πάνω από τον κόλπο της Βεγγάλης. Στους τραυματίες παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες θεραπεία

Πολλές φωτογραφίες αναρτήθηκαν στο Facebook που δείχνουν διαδρόμους γεμάτους κυριολεκτικά με απορρίματα από τα γεύματα των επιβατών, μαξιλάρια ύπνου και άλλα αντικείμενα.

“Η Malaysia Airlines έχει βοηθήσει τους 378 επιβάτες και το πλήρωμα που βρίσκονταν στην πτήση MH1 και ειλικρινά ζητά συγνώμη για οποιαδήποτε ενόχληση προκλήθηκε από αυτό το καιρικό φαινόμενο, το οποίο ήταν εντελώς εκτός του ελέγχου μας”, αναφέρει η αεροπορική εταιρεία σε δήλωσή της.

Η αεροπορική εταιρεία έχει αντιμετωπίσει πολλές επικρίσεις ύστερα από τα τραγικά περιστατικά με τις πτήσεις MH370 και MH17, που κατέληξαν σε καταστροφές το 2014. Η αεροπορική εταιρεία βρισκόταν στα πρόθυρα της χρεοκοπίας, καθώς οι κρατήσεις είχαν σταματήσει.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

26/04/2024
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024