Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςSingapore Airlines: Προνομιακές εκπτώσεις το Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen στα Σπάτα
Αεροπορικές εταιρείες

Singapore Airlines: Προνομιακές εκπτώσεις το Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen στα Σπάτα

Η συνεργασία των δυο εταιρειών θα ισχύσει για όλο το 2015 και θα εξασφαλίζει στους επιβάτες της Singapore Airlines επιπλέον έκπτωση της τάξης του 10% για τις αγορές τους από το Εκπτωτικό Χωριό.

Με αφορμή τον εορτασμό της έναρξης των θερινών δρομολογίων της στις 8 Ιουνίου 2015, η Singapore Airlines ανακοίνωσε την υπογραφή συνεργασίας με την McArthurGlen, το Εκπτωτικό Χωριό που βρίσκεται στα Σπάτα, στην έξοδο 18 της Αττικής Οδού. Η συνεργασία των δυο εταιρειών θα ισχύσει για όλο το 2015 και θα εξασφαλίζει στους επιβάτες της Singapore Airlines επιπλέον έκπτωση της τάξης του 10% για τις αγορές τους από το Εκπτωτικό Χωριό.

Για να επωφεληθούν των προνομίων, οι επιβάτες θα πρέπει να προμηθεύονται το ειδικό κουπόνι στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Πελατών του Εκπτωτικού Χωριού, πριν τις αγορές τους επιδεικνύοντας είτε την κάρτα επιβίβασής τους, ή το ηλεκτρονικό εισιτήριό τους ή την κάρτα μέλους Krisflyer ή PPS της Singapore Airlines.

Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη μόνο για τους επιβάτες που θα έχουν μαζί τους την κάρτα επιβίβασής τους με οποιαδήποτε ημερομηνία εντός του 2015, ή το ηλεκτρονικό αεροπορικό εισιτήριό τους που έχει εκδοθεί εντός του 2015 ή την έγκυρη κάρτα μέλους KrisFlyer ή PPS της Singapore Airlines.

“Αυτή η νέα συνεργασία προστίθεται στα πολλαπλά πλεονεκτήματα που προσφέρει η Singapore Airlines στους επιβάτες της. Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε το Εκπτωτικό Χωριό McArthurGlen στους συνεργάτες μας και είμαστε σίγουροι ότι οι επιβάτες μας θα απολαύσουν τα ψώνια τους στους πιο πολυτελείς οίκους μόδας σε ακόμη πιο μειωμένες τιμές”, δηλώνει ο Jerry Seah, γενικός διευθυντής Ιταλίας και Ελλάδας της Singapore Airlines.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024