Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυμφωνία Κοινού Κωδικού Emirates – Aegean, σύνδεση του Ντουμπάι με 8 ελληνικούς προορισμούς
Αεροπορικές εταιρείες

Συμφωνία Κοινού Κωδικού Emirates – Aegean, σύνδεση του Ντουμπάι με 8 ελληνικούς προορισμούς

Η Emirates θα τοποθετήσει τον κωδικό της στις πτήσεις της Aegean προς Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Μύκονος, Θήρα, Ρόδος, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη. Από τον Οκτώβριο του 2022, η Emirates και η Aegean θα αυξήσουν περαιτέρω το κοινό τους δίκτυο κοινής χρήσης κωδικών για να συμπεριλάβουν 8 ακόμη ευρωπαϊκές περιφερειακές διαδρομές μέσω Αθήνας.

Η Emirates ξεκινά νέα συνεργασία Κοινού Κωδικού με την Aegean, επιτρέποντας στους πελάτες της να επωφεληθούν από την αυξημένη συνδεσιμότητα με οκτώ ελληνικούς προορισμούς μέσω Αθήνας, χρησιμοποιώντας ένα μόνο εισιτήριο. Η Emirates θα τοποθετήσει τον κωδικό της στις πτήσεις της Aegean, παρέχοντας στους πελάτες της μια άνετη και απρόσκοπτη εμπειρία κράτησης καθώς και μια συνεπή πολιτική αποσκευών, στους δημοφιλείς προορισμούς Κέρκυρα, Χανιά, Ηράκλειο, Μύκονος, Θήρα, Ρόδος, Θεσσαλονίκη και Αλεξανδρούπολη. Σύμφωνα με τη συμφωνία Κοινής Χρήσης Κωδικών, η Aegean θα τοποθετήσει επίσης τον κωδικό της σε πτήσεις που εκτελούνται από την Emirates μεταξύ Ντουμπάι και Αθήνας, προκειμένου οι πελάτες της να επωφεληθούν από ομαλές συνδέσεις με το Ντουμπάι και μετά.

Από τον Οκτώβριο του 2022, η Emirates και η Aegean θα αυξήσουν περαιτέρω το κοινό τους δίκτυο κοινής χρήσης κωδικών για να συμπεριλάβουν 8 ακόμη ευρωπαϊκές περιφερειακές διαδρομές μέσω Αθήνας, συμπεριλαμβανομένων του Βουκουρεστίου, του Βελιγραδίου και της Νάπολης -μεταξύ άλλων-, καθώς και προς τα δυτικά, στις πτήσεις της Emirates προς τα αεροδρόμια Νέα Υόρκη-Newark από την Αθήνα και New York JFK από το Μιλάνο. Η Emirates εξυπηρετεί επί του παρόντος την Αθήνα με 12 εβδομαδιαίες πτήσεις που εκτελούνται με Boeing 777. Αυτά τα πρόσθετα δρομολόγια κοινού κωδικού θα υπόκεινται στη λήψη των απαραίτητων ρυθμιστικών εγκρίσεων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024