Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΣυμφωνία του Hala Abu Dhabi (Etihad Airways) με τα Xenos Travel και Top Kinisis
Τουριστικά γραφεία

Συμφωνία του Hala Abu Dhabi (Etihad Airways) με τα Xenos Travel και Top Kinisis

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους ταξιδιώτες από την Κύπρο και άλλες χώρες, να απολαύσουν το χρόνο τους στο Άμπου Ντάμπι, εκμεταλλευόμενοι αποκλειστικά προνόμια, όπως διαμονές, δωρεάν βίζα εισόδου στα ΗΑΕ και πρόσβασης σε γήπεδα γκολφ, προτού αναχωρήσουν για τον τελικό τους προορισμό.

Το Hala Abu Dhabi, το τμήμα διαχείρισης προορισμών της Etihad Airways, έχει υπογράψει συμφωνίες συνεργασίας με δύο από τους μεγαλύτερους ταξιδιωτικούς πράκτορες της Κύπρου, Xenos Travel και Top Kinisis, με σκοπό την προώθηση του Άμπου Ντάμπι για τους ταξιδιώτες που κάνουν ενδιάμεσο σταθμό στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων.

Xenos Travel και Top Kinisis αποτελούν δύο από τους συνολικά 45 σημαντικούς ταξιδιωτικούς πράκτορες με τους οποίους το Hala Abu Dhabi έχει υπογράψει συμφωνίες συνεργασίας σε Αμερική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, Αφρική, Ασία και Αυστραλία, με στόχο την προώθηση του προγράμματος “Ενδιάμεσος σταθμός στο Άμπου Ντάμπι” της Etihad Airways.

Το πρόγραμμα επιτρέπει στους ταξιδιώτες από την Κύπρο και άλλες χώρες, να απολαύσουν το χρόνο τους στο Άμπου Ντάμπι, εκμεταλλευόμενοι αποκλειστικά προνόμια, όπως διαμονές, δωρεάν βίζα εισόδου στα ΗΑΕ και πρόσβασης σε γήπεδα γκολφ, προτού αναχωρήσουν για τον τελικό τους προορισμό.

Ως αποτέλεσμα των νέων συνεργασιών, τα αποκλειστικά προνόμια του προγράμματος είναι διαθέσιμα μέσω των 45 ταξιδιωτικών πρακτόρων, παράλληλα με την ιστοσελίδα της Etihad Airways και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο halaabudhabi@etihad.ae.

Ένας αριθμός μελών της ομάδας πωλήσεων της Etihad Airways από όλο τον κόσμο, έχει επίσης οριστεί ως “πρωταθλητές” (champions) προώθησης του εν λόγω προϊόντος από το Hala Abu Dhabi. Οι δύο πρώτες ομάδες των “πρωταθλητών”, καθώς επίσης και εκπρόσωποι των τουριστικών πρακτόρων με τους οποίους έχουν υπογραφεί συμφωνίες συνεργασίας, επισκέφθηκαν πρόσφατα το Αμπού Ντάμπι, όπου έλαβαν μέρος σε εκπαιδευτικό σεμινάριο για το πρόγραμμα.


Από αριστερά, η κα Φωτεινή Πασιά από το γραφείο Xenos Travel με την Claire Hunt, Senior Manager του Hala Abu Dhabi, κατά τη διάρκεια του πρόσφατου σεμιναρίου στο Άμπου Ντάμπι.

Ο Peter Baumgartner, γενικός εμπορικός διευθυντής της Etihad Airways, δήλωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που ξεκινάμε το κτίσιμο της εικόνας και της προβολής του προγράμματος ‘Ενδιάμεσος σταθμός στο Άμπου Ντάμπι’, με αυτή την πολύ δυναμική ομάδα τουριστικών πρακτόρων που έχουν ήδη αποδεδειγμένη εμπειρία προώθησης των πτήσεων της Etihad Airways.

Οι διευρυμένες συνεργασίες μας αναμένεται να ενισχύσουν το τουριστικό ρεύμα προς το Άμπου Ντάμπι, προβάλλοντας το Εμιράτο ως έναν δημοφιλή προορισμό διακοπών, προσφέροντας γενναιόδωρα κίνητρα στους επισκέπτες. Παράλληλα, ενισχύει τη συνεχή ανάπτυξη του Hala Abu Dhabi, κάτι που στοχεύουμε περαιτέρω, ενισχύοντας το πρόγραμμα με ακόμη 15 συνεργασίες μέχρι το τέλος του έτους”.  

Το πρόγραμμα “Ενδιάμεσος σταθμός στο Άμπου Ντάμπι” περιλαμβάνει:

  • Essential Stopover – Οι επισκέπτες που κάνουν ενδιάμεσο σταθμό στο Άμπου Ντάμπι για δύο βράδια μπορούν να απολαύσουν το πρώτο βράδυ εντελώς δωρεάς. Το κόστος διαμονής ξεκινά από τα US$36 το άτομο για δύο βράδια με πρωινό.
  • Premium Stopover – Για τους επισκέπτες που ταξιδεύουν σε διακεκριμένες καμπίνες. Οι ταξιδιώτες της Πρώτης Θέσης μπορούν να απολαύσουν διαμονή σε 5στερο ξενοδοχείου του Άμπου Ντάμπι εντελώς δωρεάν για δύο βράδια. Οι ταξιδιώτες της Διακεκριμένης Θέσης μπορούν να απολαύσουν διαμονή σε 5στερο ξενοδοχείου του Άμπου Ντάμπι εντελώς δωρεάν για ένα βράδυ.
  • Transit Golf – Οι επισκέπτες που κάνουν ενδιάμεσο σταθμό στο Άμπου Ντάμπι για 6 έως 12 ώρες, μπορούν να περάσουν το χρόνο τους μέχρι την επόμενη τους πτήση παίζοντας γκολφ ή χαλαρώνοντας στη πισίνα του Yas Links.
  • Complimentary visa stopovers – Για τους ταξιδιώτες που προέρχονται από χώρες που χρειάζονται βίζα εισόδου στα ΗΑΕ, το Hala Abu Dhabi αναλαμβάνει την έκδοση της χωρίς χρέωση, με προϋπόθεση της διαμονή για δύο βράδια.

Στη φωτογραφία, η ομάδα του Hala Abu Dhabi με τους εκπροσώπους των ταξιδιωτικών πρακτόρων.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024